27 березня у понеділок офіційно стартує XV ЮВІЛЕЙНИЙ сезон Першої модної події FASHION TIME. Відкриває тиждень FASHION TIME Форум «Історії успіху». Це буде неформальна зустріч з людьми, які розкрилися завдяки проекту FASHION TIME.

Так, до прикладу, талановитий дизайнер Любов Шипукова, яка з легкістю може реалізувати найвибагливішу ідею клієнта, спробувала себе у конкурсі дизайнерів ІV FASHION TIME і почала створювати свої власні колекції одягу. Любов Шипукова завжди прагне розвиватися і нещодавно закінчила Академію Андре Тана як професійний імідж-стиліст. Відтепер Любов Шипукова не просто втілює найсміливіші дизайнерські ідеї, а й допомагає людям створювати власний імідж.

Дизайнер дитячого святкового вбрання Тетяна Блажкова свою першу колекцію підготувала спеціально до участі у Першій модній події у Рівному FASHION TIME. У V сезоні FASHION TIME сукні Тетяни Блажкової заполонили подіум. Тепер у неї власна майстерня та чимало клієнтів. А все почалося з простого лозунгу «Нехай світ дізнається про тебе».

Загалом на Форумі рівняни почують 10 історій успіху від FASHION TIME.

Форум проходитиме у центральному корпусі НУВГП, 4 поверх (аудиторія Платформи взаємодій "ПРОСТІР") о 17:00.

Щоб потрапити на Форум достатньо зареєструватися за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdcIQ7XL0b3eDsDQiRT5tx6bxM_EotSMBUCXzf1qBAAvDQr1g/viewform

Також на форумі буде презентовано Програму заходів Першої у Рівному модної події FASHION TIME, XV ЮВІЛЕЙНИЙ сезон, весна-літо 2017 та відбудеться офіційне представлення партнерів Проекту.