26 квітня о 19:00 на сцені Міського Будинку Культури відбудеться легендарна комедія на 2 дії: «Боїнг – Боїнг»!

В головних ролях: Ольга Сумська, Євген Паперний, Віталій Борисюк, Георгій Хостікоєв, Марина Ягодкіна, Христина Сінельник та Аліна Безуханич.

«Боїнг – Боїнг» - легенда французького театру минулого століття. П'єса увійшла в книгу рекордів Гіннеса, поставлена в 60 країнах світу!

Це неймовірна комедія про роман молодого паризького ловеласа з трьома чарівними стюардесами.

Обраниці літають на різних авіалініях і це змушує винахідливого жениха підлаштовувати своє життя під розклад "прильоту-відльоту" всіх "наречених". Виникаючі непорозуміння призводять до нескінченно смішних ситуацій...

Марк Камолетті, автор п'єси, ще за життя став класиком французького театру. Однак саме неймовірна грандіозність успіху, який випав на долю п'єси «Боїнг-Боїнг» зробила його легендарним!

Це символ французьких 60-х, такий же, як, наприклад, «Шербурзькі парасольки» або «Дівчата з Рошфора».

Вперше «Боїнг – Боїнг» був поставлений в 1960 році в одному з великих паризьких приватних театрів «Comedie Caumartin».

З тих пір п'єса з незначною перервою йшла в Парижі по 18 вересня 2004 року в режимі щоденного показу (театр «Michel»). Майже 44 роки!

З «Боїнгом» взагалі пов'язана подібного роду нереальна статистика. «Боїнг – Боїнг» зіграний по всьому світу в цілому більше 18000 раз, поставлений більш, ніж в 55 країнах світу! Не пропустіть у Рівному!

26 квітня, 19:00, Міський Будинок Культури. До зустрічі!

Квитки від 90 грн в касі Міського Будинку Культури або на сайті.

Довідка за телефоном +38 (097) 055 32 21

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

pic