Вчора 27 березня офіційно стартував XV ЮВІЛЕЙНИЙ сезон Першої у Рівному модної події FASHION TIME форумом «Історії успіху», який проходив в аудиторії Платформи взаємодій «ПРОСТІР». З учасниками форуму рецептами успіху поділилися люди, які розкрилися завдяки проекту FASHION TIME та завдяки яким FASHION TIME набув особливого шарму.

Історії успіху з

Софія Чокан. Одна з наймолодших дизайнерок за всі 15 сезонів FASHION TIME. Спочатку дівчина підготувала власну колекцію на конкурс юних дизайнерів. Згодом представила її у першому сезоні модної події FASHION TIME. А вже за кілька років Софія Чокан презентувала рівнянам власну авторську виставку картин у галереї Євро-Арт – «Заплітаючи коси у час».

Вадим Ніколаєв. Перукар з багаторічним досвідом. Вперше на FASHION TIME прийшов, як учасник конкурсу перукарів «Квітка лотосу». Його творчий хист помітили одразу, запросили на модну подію як перукаря-стиліста. Вадим Ніколаєв у модних показах створює цікаві, трендові образи для моделей спільно з іншими колегами. У формуванні стилю XV сезону FASHION TIME грає одну з головних ролей.

Таня Блажкова. Дизайнер дитячого святкового вбрання. Сьогодні її ім’я для багатьох батьків маленьких красунечок звучить гордо. Свою дебютну колекцію Тетяна підготувала спеціально до участі у першій модній події FASHION TIME. Того вечора у V сезоні FASHION TIME сукні Тетяни Блажкової заполонили подіум. А одразу після показу частину колекції розкупили глядачі. . А все почалося з простого лозунгу «Нехай світ дізнається про тебе».

Любов Шипукова. Ще до початку модної події FASHION TIME Любов Шипукова була частинкою творчої команди ARTmodels. Коли дізналася про конкурс дизайнерів, одразу почала готувати першу колекцію. Тоді на подіумі було все: верхній одяг, сукні, в’язані речі – до показу Любов готувалася відповідально. Це перш за все досвід, ім’я, та бренд – LoveendBeauty. Сьогодні Любов Шипукова знана у вузьких колах пошановувачів жіночого романтичного стилю. Часто є членом журі у різних творчих конкурсах. Нещодавно вона отримала сертифікат професійного стиліста від Академії стилю та дизайну Андре Тана. І знову представлятиме нову колекцію вже у XV сезоні FASHION TIME.

Катерина Бондар. Перемогла в конкурсі краси " Перлина Рівного -2012". Після такого тріумфу їй запропонували взяти участь у модній події Рівного FASHION TIME. Це був її перший досвід на подіумі. Згодом Катерина вийшла на подіум знову, але вже не в ролі моделі, а в ролі молодого дизайнера в'язаного одягу. Це був перший крок в світ моди. Катерина Бондар обіцяє здивувати усіх новою колекцією у сезоні осінь-зима.

Зоя Романова. Майстриня вишиванок довела – починати ніколи не пізно. Вона кілька років жила у Європі, але душа рвалася додому, у Рівне . І вона повернулася, та почала все спочатку. Її співпраця з командою ARTmodels почалася ще до модної події FASHION TIME. Вперше, вже досвідчена майстриня, заявила про себе на акції «Червона доріжка для вишиванок» . Нині Зоя Романована має власну майстерню, та бутік вишиваного одягу. Свої колекції дизайнерка часто демонструє в рамках FASHION TIME, адже вважає – вишиванки достойні того, аби їх показували на найкращій сцені.

Анна Шабалова. Глядачам запам’яталась як амбітна, непередбачувана та креативна дизайнерка взуття та аксесуарів. На модну подію FASHION TIME вона прийшла, як учасниця конкурсу молодих дизайнерів імені Дениса Горунова. Тоді Анна вперше показала свою повноцінну колекцію - взуття та в’язаний одяг. Одразу після конкурсу дизайнерка заснувала свій власний бренд «Анна Шабалова». Дівчина займається дизайном вже більше 10 років, створює стильні аксесуари на індивідуальні замовлення та виховує маленького синочка, і думає над відкриттям нової дизайнерської школи-студії.

Мар’яна Ігас. Візажист з багаторічним досвідом. Без дотику її руки жодна модель не з’являється на подіумі. Вона у стильній та модній команді FASHION TIME з перших днів. Цей проект допоміг талановитій дівчині остаточно закріпитися у професії візажиста, та продовжувати професійне зростання. Щосезону Мар’яна шукає нові образи, які успішно втілює разом зі своєю командою. Тепер вона має власну Школу професійного візажу. В рамках проведення модної події FASHION TIME Мар’яна Ігас стала улюбленою моделлю відомого бренду - Спейс та Інтер-Стиль.

Фелікс Родіонов. Один з найвідоміших рівненських дизайнерів. Тісно співпрацює з FASHION TIME. Саме його дизайнерське ім’я завжди надає події FASHION TIME особливої ваги. Вперше свою колекцію у співпраці з ARTmodels він показав рівнянам ще під час конкурсу «Перлина Рівного». Його творіння потребують не звичайного, а особливого показу, відтак саме його колекцію неодноразово показували відомі моделі, солісти ансамблю сучасного танцю «LIGHT DANCE COMPANY». Його колекції вже бачили і на Ukrainian Fashion Week, а також у багатьох країнах світу.

Нові історії успіху починаються з XV ЮВІЛЕЙНОГО сезону Першої у Рівному модної події FASHION TIME!