27 березня о 13:00 до чергової служби Головного управління ДСНС України у Рівненській області надійшло повідомлення про дим, що виходив з вікна квартири на другому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку, що в Рівному по вулиці Полуботка 8.

За вказаною адресою, оперативно прибуло чергове відділення вогнеборців 1-ї державної пожежно-рятувальної частини та оперативно-координаційний центр обласного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Рятувальники по висувній драбині через балкон дісталися у середину помешкання. Квартира була повністю заповнена димом, тому вогнеборцям довелося працювати в апаратах захисту органів дихання. Також у середині помешкання була висока температура. На кухонній плиті бійці ДСНС виявили підгорівший посуд із залишками їжі. Також біля плити почала горіти кухонна шафа. Рятувальники за допомогою підручних засобів швидко ліквідували займання, а також перекрили газопостачання та провітрили квартиру. Помешкання від вогню не постраждало, хоча якби не пильність сусідів та оперативність вогнеборців матеріальні збитки були б значнішими.

Рятувальники звертаються до населення з проханням бути уважними до питань пожежної безпеки в побуті та дбати про власну безпеку.



pic



pic



pic

Інформує прес-служба ДСНС України у Рівне нській області.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv