Учора, 28 березня, до поліції звернулася 21-річна рівнянка, що 27 березня на робочому місці під час обміну валюти, не перерахувавши долари США, вона видала невідомій жінці більше коштів, ніж потрібно, загалом на понад 21 тисячу гривень.

Зі слів потерпілої, незнайомка передала їй для обміну 990 доларів США. Коли працівниця відрахувала необхідну суму гривень, аферистка повідомила, що передумала здійснювати операцію обміну і попросила повернути їй долари.

Отримавши назад свої банкноти, жінка продовжувала щось говорити касиру, тримаючи перед віконцем гроші. За кілька секунд незнайомка знову прийняла рішення про обмін коштів, передала долари і касир видала жінці вже відраховані перед тим понад 26 тисяч 600 гривень. Лише коли аферистка зникла з поля зору, працівниця обмінного пункту зрозуміла, що замість 990 отримала 190 доларів США. Згадуючи події того дня, потерпіла розповідає, що робила все ніби у якомусь тумані та була впевнена, що тримає у руках саме 990 доларів.

За фактом шахрайства поліцейські розпочали досудове розслідування за частиною першою статті 190 Кримінального кодексу України.

Правоохоронці застерігають громадян бути пильними під час проведення будь-яких операцій з грошовими коштами.

Відео опублікував Дмитро Камінський у спільноті Типове Рівне .

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv