На сесії Рівненської міської ради 29 березня міський голова Рівного Володимир Хомко заявив, що у центрі Рівного планують збудувати 7-поверхівку.

Міський голова також заявив, що він не може підписати містобудівні документи: "Я прошу всіх ознайомитися з посадкою, з висотністю, і дати на сесії офіційну оцінку: може там бути така будівля семиповерхова чи не може". Ще однією з умов, які заважають Володимиру Хомку підписати документи, виявляється є "паскудні репортажі про нього".

Що, як виявилось, не відповідає дійсності.

"Розглядаємо варіанти реконструкції будівлі на вулиці 16 Липня, 48. Ми подавали різні проекти, різної поверховості, тому що управління архітектури постійно просить щось переробити, бо інакше не підпишуть. Ця ділянка - під забудову, а є ділянка в оренді без права будівництва. Ніхто там нічого не планує будувати. Міський голова Рівного на сесії міської ради озвучив неправдиву інформацію", - повідомила прес-служба ТОВ "Фірма "Марк".

Тож, виникає питання: чи міський голова Володимир Хомко недовивчив дане питання, або ж свідомо поширив неправдиву інформацію?