Працівники Дубенського відділу поліції під час огляду іномарки, що належить 31-річному мешканцю Київщини, виявили наркотичні засоби. Водій зізнався, що вживав їх зранку перед поїздкою.

Під час несення служби з нагляду за дорожнім рухом, учора 28 березня, близько 16 години на одній із вулиць у місті Дубні співробітники поліції зупинили автомобіль «Volkswagen Passat», оскільки його водій не був пристебнутий ременем безпеки.

При спілкуванні із чоловіком правоохоронці за зовнішніми ознаками помітили, що той перебуває під впливом наркотичних речовин. Йому запропонували пройти відповідний огляд у Рівному. Утім мешканець Білої Церкви відмовився, зізнавшись, що вживав наркотики зранку перед поїздкою. Тому відносно нього було складено адміністративний протокол за частиною 1 статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

З огляду на такі обставини на місце пригоди викликали слідчо-оперативну групу, працівники якої, провели огляд іномарки, у ході якого поліцейські виявили поліетиленовий пакет із метамфетаміном, вагою близько трьох грамів та частину таблетки, зовні схожої на «Subutex». Вилучене слідчі направили до Рівне нського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС для проведення експертизи.

За цим фактом поліцейські розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. При цьому, за те, що рухався, не пристебнувши ремінь безпеки, поліцейські водію зробили попередження. За керування транспортним засобом не пристебнутим ременем безпеки водію поліцейські винесли попередження.

Інформує відділ комунікації поліції Рівне нської області.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

pic



pic



pic