Команда КВН “Збірна Ювілейного” 28 березня взяла участь у фестивалі Одеської Ліги Сміху. Це був відбірковий етап до сезону.

“Давно в Одессе не было украиноязычных команд. Если вы верите про стереотипы, то команда из Ровно в своих номерах их развеивают. В течении выступления встали Зелинский и Станкевич“, – прокоментували у спільноті “Одесская Лига Смеха“.

Тренером хлопці обрали найкращого актора “Ліги сміху-2015”, актора скечкому “Країна У” на телеканалі “ТЕТ” та учасника вищої ліги КВН у складі команди “Одесские манси” Олександра Станкевича.

“Чому ОЛС? Бо це чи не найсильніша регіональна ліга сміху. Від Рівне нської вона відрізняється, перш за все, набагато вищим рівнем організації. Тут інший зал. І в плані глядачів. Якщо в Рівному більшість – це студенти та молоді люди, то тут набагато ширший спектр. А тому і більша можливість писати універсальний гумор, що подобається всім. Також у Лізі гратимуть дві команди з телевізійного фестивалю – “Сполучені штати істерики” з Харкова та “Гостинница 72” із Сум“, – розповів учасник команди “Збірна Ювілейного” Роман Климарчук.

Зареєструвалося на фестиваль, за словами учасників команди “Збірна Ювілейного”, приблизно 40 команд, відеоредактуру пройшли 20, на фестивалі виступало 16, а в сезон пройшли 12.

“Ну, ми точно не намірені вилітати на стадії 1/8, – додає Роман Климарчук. – Взагалі ми максималісти. Але тут насправді потужні колективи, тому сміливих прогнозів давати не буду. Для нас головне не приз, а можливість таки потрапити у ЛС на 1+1“.

Наступна гра відбудеться 20 травня. Переможця виберуть у грудні.

pic

Джерело: ostroh.info

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv