Ножове поранення вчора, 29 березня, своєму батькові нанесла 16-річна донька. 61-річного чоловіка із села Колки госпіталізували до Дубровицької центральної лікарні, а неповнолітня кривдниця перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що у будинку проживають 16-річна донька разом із батьками. Дівчина зразковою поведінкою не вирізнялася і півроку тому покинула навчання в одному із професійних училищ. По обіді того дня, коли матір пішла до знайомих, між захмелілим батьком і донькою на подвір’ї виникла чергова побутова сварка. Із пересердя неповнолітня вирішила поквитатися, настигнувши чоловіка, коли той ішов до сараю. Діставши розкладний ніж, який мала при собі, нанесла ним удар батькові у спину. Про те, що у сусідів щось негаразд, до поліції і медикам повідомила 75-річна односельчанка.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Неповнолітню поліцейські затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення їй про підозру у вчиненому кримінальному правопорушенні за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України. За нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження дівчині загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

61-річний чоловік, у якого медики діагностували ножове поранення грудної клітки та пневмогемоторекс, перебуває у хірургічному відділенні Дубровицької ЦРЛ.

pic



pic



pic



pic



pic