Орієнтовно у липні цього року на оновленому стаціонарному посту у Сарнах, що на автодорозі «Київ-Ковель», розпочнуть роботу нові патрульні поліцейські. Зараз вони проходять навчання. Про це сьогодні, 30 березня, повідомив Голова Національної поліції України Сергій Князєв.

Глава Нацполіції разом із першим заступником міністра внутрішніх справ Сергієм Яровим проінспектували пост патрульної поліції, розташований на в’їзді до м. Сарни з боку м. Рівне .

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Сергій Князєв зазначив, що раніше, останні 40 років на цьому посту люди зупинялись, платили гроші і їхали далі. «Рухаючись в Європу, скоро тут нестиме службу молода патрульна поліція на чолі з її керівником Сергієм Мерчуком. Рота дорожньої патрульної поліції буде обслуговувати автодорогу «Київ-Ковель» і виконуватиме європейські функції поліцейських», – зазначив Сергій Князєв.

Він також додав, що на цьому ж посту дислокуватимуться кілька бойових машин, відновлених завдяки зусиллям поліцейських Рівне нщини. Машини оснащені необхідним сучасним озброєнням. Їх екіпажі за необхідності зможуть стати на захист територіальної цілісності на сході держави.

«Після проведення відповідних навчань ми зможемо виконувати не тільки поліцейські, а й бойові функції, за умови, якщо буде необхідна допомога на сході країни. Ця техніка не для того, аби пристрашити населення, а щоб люди бачили, що ми – патріоти і вкладаємо свою працю заради безпеки наших громадян і держави», – підкреслив Сергій Князєв.

Нагадаємо, сьогодні у Сарнах перший заступник глави МВС Сергій Яровий і глава Національної поліції України Сергій Князєв відкрили новозбудований відділ поліції.

pic



pic



pic



pic

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Рівне нщині призначили головного лісівника