Сьогодні, 30 березня, у Державному агентстві лісових ресурсів проходив конкурс на посаду начальника обласного управління лісового та мисливського господарства Рівненщини.

Результати тестування та співбесіди нікого не здивували. Ще на початку тижня було відомо, що посаду займе депутат облради Віталій Сухович.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Зазначимо, що пан Сухович став єдиним зі всіх претендентів, кого після тестування допустили до співбесіди. Решті комісія поставила низькі бали за розв’язування ситуативних задач. А претендували на посаду, нагадаємо, восьмеро осіб, зокрема ще один депутат облради та директор Клеванського лісгоспу Ігор Фізик.

Після співбесіди комісія рекомендувала пана Суховича призначити на посаду начальника обласного управління, але з випробувальним терміном на три місяці.

Віталій Сухович перед тим, як зайняти посаду, ще має пройти спецперевірку. Загалом під час конкурсу він набрав 10,6 балів. Це поки що найнижчий результат серед начальників управлінь інших областей, які також проходили конкурс цими днями (Запорізької, Харківської, Хмельницької та Київської).

Зазначимо, що 37-річний Віталій Сухович досі очолював Висоцький держлісгосп на Дубровиччині. Він є депутатом облради від Блоку Петра Порошенка. Подейкують, що за його призначення клопотав голова фракції БПП Віталій Чугунніков.

Про це повідомляє Рівне Вечірнє.