У квітні більшість знаків зодіаку повинні подумати про рідних і близьких. Півень вважає, що громадську діяльність і кар'єрні справи потрібно перенести на інший місяць, приділяючи якомога більше уваги тим, хто дарує нам тепло і турботу. Перші теплі дні посприяють тому, що практично всі знаки зодіакального кола відчують непереборне бажання оновлення. Зірки сприяють зміні іміджу, стрижок, фарбування волосся та інших способів змінити свій зовнішній вигляд.

Гороскоп на квітень 2017 року для Овна

Овнам не варто покладатися лише на свої сили. Астрологи рекомендують заздалегідь обзавестися могутніми союзниками. Тільки так ви зможете змінити будь-які негативні обставини на шляху до заповітних цілей. У фінансовій сфері зірки радять бути обережним і не приймати поспішних рішень – високий ризик того, що приваблива перспектива швидкого збагачення, обіцяна вам малознайомою людиною, виявиться на перевірку лише міражем. А ось для реалізації стартапів, продуманих з давніми друзями, настав самий вдалий час.

Сфера любові може підкинути вам несподіваний сюрприз – людина, яку ви вважали лише хорошим другом, відкриється з романтичною боку і викличе особливо трепетні почуття. В сім'ї назріє кілька конфліктів на побутовому ґрунті. Задумайтеся, чи не занадто часто ви манкируете своїми обов'язками по будинку. Що стосується здоров'я, то Півень рекомендує звернути увагу на нирки. Любов до солоного може призвести до затримки зайвої рідини в організмі.

Гороскоп на квітень 2017 року для Тельця

Тельцям варто трохи зменшити темпи і проаналізувати поточні справи. Цілком можливо, що ви вже деякий час женетеся за ілюзіями, нехтуючи дійсно гідними цілями. В робочому колективі триматися насторожі: зараз як ніколи високий ризик конфліктів і сварок. Важкі часи штовхають ваших колег на пошуки будь-яких методів виживання, навіть самих низинних і підступних. У першій половині місяця доведеться стримати свої бажання і скоротити витрати. До речі, вам доведеться зробити нелегкий вибір – втратити позичені гроші або давнього товариша.

У любові Телець буде відчувати себе переможцем – одного його погляду буде достатньо, щоб вподобана особа стала жертвою його чар. Однак сімейним особистостям стоїть на вечірках вести себе обережно, або на вашу голову впаде ревнощі другої половинки. Сфера здоров'я Тельців не потурбує, але для підтримання душевної рівноваги і тонусу шкіри зірки радять провести курс ванн з маслами кедра або сосни.

Гороскоп на квітень 2017 року для Близнюків

Півень вирішив, що вам пора виховати в собі практичність. Зазвичай неекономним Близнюкам доведеться зрозуміти, що життя – це не вічне свято, в якому немає місця турбот і клопотів. Доведеться приміряти на себе роль працьовитого мурашки з байки, щоб нарешті просунутися на професійному терені. При цьому варто пам'ятати про необхідність віддавати борги: колеги та друзі вишикуються в чергу за допомогою, сподіваючись на фінансування та підтримку.

Одиноким Близнюкам не варто поновлювати стосунки з колишнім партнером — таке починання обов'язково закінчиться ще більшим розчаруванням. У сім'ї настане період повного взаєморозуміння, але тільки якщо ви допоможете батькам в побутових питаннях. У квітні астрологи рекомендують витрачати гроші виключно на корисні потреби — наприклад, на абонемент у басейн або тренажерний зал. Основний ризик для здоров'я представляють побутові травми, особливо остерігайтеся гострих предметів.

Гороскоп на квітень 2017 року для Раків

У квітні Ракам доведеться попрощатися зі своїм везінням. У цьому місяці потрібно грунтовно попрацювати, щоб завоювати прихильність Півня. В іншому випадку вам загрожує погіршення взаємин з керівництвом і різка втрата фінансових потоків. Якщо вже задумали витратити гроші на відпочинок, вибирайте поїздки, пов'язані з активним проведенням часу і не дивіться в бік Азії – ризики отруїтися екзотичною їжею досить великі.

Ракам-одинакам потрібно менше замикатися у своєму внутрішньому світі, — так ви ризикуєте пройти повз цього почуття. Представники даного знака, що перебувають у парі, будуть відчувати себе цілком комфортно, а їх друга половинка візьме на себе більшу частину домашніх турбот, перетворивши життя Раків у другий медовий місяць. Астрологи рекомендують більше бувати на свіжому повітрі і приділити увагу кардіонагрузкам, так що саме час привести в порядок велосипед і відправитися в шлях по доріжках найближчого парку.

Гороскоп на квітень 2017 року для Лева

Для Левів настав час, коли їх погляд повинен бути спрямований тільки вперед. Не озирайтеся і не шкодуйте про скоєне, адже час, як відомо, неможливо повернути назад. Але це не означає, що потрібно ставитися до всього що відбувається в житті несерйозно. Півень обіцяє дати Левам кілька важливих уроків, які повинні принести хоч трохи смирення в їх егоїстичну і напористу натуру. В квітні не варто залишати без контролю свої бажання. Цілком можливо, що ви всерйоз захопитеся азартними іграми і розтратите сімейний бюджет або робочого фонду. Само собою, чесний Півень не зможе залишити це без уваги, а значить, вам не уникнути публічного осуду і скандалів.

Леви-одинаки не повинні упустити шанс, який дається чи не раз в житті. Ви можете зустріти людину, шлюб з яким принесе величезне щастя і гармонію. У питаннях здоров'я зірки говорять про те, що цим природним м'ясоїдам варто трохи збільшити частку свіжих овочів і молочної продукції в раціоні, щоб налагодити роботу травної системи.

Гороскоп на квітень 2017 року для Діви

Зірки радять вам навчитися тримати свою природну прагматичність. Хоча б зрідка візьміть на себе роль уважного і співчуваючого слухача — навіть у тому випадку, якщо ви вважаєте такі розмови марною тратою часу. У професійній сфері Дів чекає серйозне зростання. Нарешті вам трапиться проект, гідний вашої енергії та амбіцій!

До речі, місяць дуже гарний і для тих дівчат, які хочуть змінити місце роботи – хороші вакансії будуть сипатися як з рогу достатку. У вихідні дні постарайтеся хоч іноді відволікатися від смартфона – ваша переписка з друзями вже давно викликає ревниві підозри з боку другої половинки. Зірки рекомендують Дівам приділити увагу стану нервової системи – життя в постійному дедлайн може призвести до стресів і неврозів. Не забувайте про необхідність добре висипатися і гуляти на свіжому повітрі.

Гороскоп на квітень 2017 року для Терезів

Терезам доведеться місяць, повний сил і енергії. Що ж, вам це знадобиться, щоб встигнути виконати всі заплановані справи і відвідати всі вечірки, на які вас будуть запрошувати із завидною регулярністю. Навіть ті Ваги, які давно покинули студентську лаву, відчують себе першокурсниками, готовими танцювати і веселитися до самого ранку. Однак все це загрожує перевтомою, так що не забувайте приймати вітаміни і добре харчуватися. На роботі можуть виникнути питання, пов'язані з документарними перевірками. Терезам , які працюють у фінансовій сфері, варто підчистити можливі огріхи і зайнятися попереднім аудитом.

Будинки можливі конфлікти на грунті виховання дітей. Обговоріть зі своєю другою половинкою підходи до покарань і тримайтеся однієї тактики, щоб не провокувати сварок. Самотні Ваги цього місяця не знайдуть собі гідну пару, обмежившись короткостроковій інтрижкою. До речі, вам може захотітися різко змінити імідж. Не опирайтеся поривів – оновлений образ зробить вас ще більш привабливими.

Гороскоп на квітень 2017 року для Скорпіона

Півень вирішив перевірити силу вашої інтуїції, так що ні в якому разі не нехтуйте порадами внутрішнього голосу і керуйтеся своїми передчуттями. У квітні як ніколи високий ризик стати жертвою шахрайських схем. Це, насамперед, стосується питань придбання товарів через Інтернет. Уважно читайте відгуки та перевіряйте продавців. Місяць успішний для Скорпіонів, зайнятих на ниві підприємництва: швидше за все, ви зможете укласти кілька вигідних угод і знайдете нового постачальника з хорошими умовами.

В питаннях любові варто проявляти більше ініціативи. Симпатична вам особа вже втомилася чекати, коли ви проявите активність не тільки на словах, але й на ділі. З грошима в цьому місяці буде досить туго, але потрібно лише почекати до другої половини квітня – можливо, вам повернуть старий борг, на який ви давно махнули рукою. Незважаючи на те, що дні стають сонячніше, не нехтуйте теплим одягом та головним убором, оскільки зірки попереджають про ризик підхопити неприємний вірус.

Гороскоп на квітень 2017 року для Стрільця

У квітні варто зменшити темп і проаналізувати здобутки минулих періодів, якщо співвіднести їх із затраченими зусиллями. Якщо є така можливість, візьміть короткий відпустку і хоча б на тиждень поїдьте на море, щоб віддатися ледачому валяння під сонечком. У разі, якщо начальство вирішить, що вам потрібно залишитися на робочому місці, не вплутуйтеся в нові проекти – лаври все одно дістануться іншим. Сімейні відносини будуть характеризуватися гармонією, але лише в тому випадку, якщо ви будете стримувати своє бажання чіплятися до дрібниць.

Особливої уваги потребують діти, у яких може різко знизитися успішність у навчанні. Стрільці -одинаки віддадуть перевагу чекати ініціативи з боку протилежної статі, але така тактика не принесе плодів. У квітні зірки не рекомендують давати грошей у борг — швидше за все, вам не повернуть. Крім того, Стрільцям самим знадобляться фінанси для великої покупки. Також астрологи не радять нехтувати ременем безпеки, перебуваючи за кермом.

Гороскоп на квітень 2017 року для Козерога

Для Козерогів настане самий складний період у налагодженні особистих взаємин. Вам може здатися, то навколишні вперто не бажають йти назустріч, зациклившись на своїх проблемах. Однак Півень наполягає, щоб ви пошукали причину в собі. Цілком можливо, що не останню роль у конфліктах і сварках грає ваше самолюбство і егоцентричність. Місяць буде непоганий для Козерогів, зайнятих фрілансом. Після довгого застою вам нарешті вдасться зрушити справу з мертвої точки і навіть заробити пристойну суму. Якби Вам не хотілося спустити цю суму на розваги, краще відкласти гроші в скарбничку – в майбутньому вам не зашкодить запас фінансової міцності.

У взаєминах з коханою людиною можуть виникнути невеликі розбіжності. Швидше за все, йому давно хочеться перекласти роман на новий рівень. Якщо ви не проти провести з цією людиною залишок днів, саме час задуматися весільні урочистості . Півень надасть таким парам підтримку і забезпечить щасливе життя. Крім того, зірки радять вам не нехтувати можливістю провести курс масажу, щоб уникнути проблем зі спиною.

Гороскоп на квітень 2017 року для Водолія

Астрологи кажуть, що лише робота в команді зможе принести у ваше життя успіх і грошові надходження. Будь-які індивідуальні проекти краще залишити на потім. Цілком можливо, що протягом місяця вам доведеться відправитися в тривале відрядження, так що готуйтеся до постійних переїздів і ночевкам у готелях. Однак все це сприятиме подальшому розвитку кар'єри та поповнення вашого гаманця. До речі, саме в дорозі зірки обіцяють Водоліям доленосну зустріч, яка може закінчитися не просто романом, але і переїздом в іншу країну або місто.

Сімейні представники даного знака повинні пам'ятати про необхідність хоча б іноді жертвувати своїми інтересами заради бажань партнера. Дозвольте йому вибрати фільм для походу в кіно або колір нових шпалер, прислухайтеся до його порад оновлення гардеробу. Від вас не стане, а от стосунки стануть міцнішими. Квітень характеризується підвищеною небезпекою травм, пов'язаних з екстремальним спортом, так що не забувайте про захисній екіпіровці.

Гороскоп на квітень 2017 року для Риб

Вам доведеться затягнути пояс тугіше і відмовитися від безлічі витрат заради кращого майбутнього. Все, що роблять Риби у квітні, не принесе миттєвих результатів, але цей період варто витратити на формування надійної основи на літо. Звичайно, вам захочеться опустити руки і вдатися смутку, але цим ви тільки розгніваєте Півня. В робочому колективі постарайтеся не висовуватися – начальник не надто задоволений поточним станом справ і шукає, на кого б зірватися. Цілком можливо, що ваш офіс очікують значні ротації.

В питаннях любові Рибам буде гріх скаржитися – гармонія остаточно запанує у ваших відносинах з партнером. Самотні представники цього знаку можуть спробувати піти на «штурм» об'єкта симпатій – зірки обіцяють їм перемогу і яскравий роман. Сфера здоров'я, швидше за все, не потурбує Риб, однак небесні світила не рекомендують їм захоплюватися міцним алкоголем.

Джерело