Поліцейські затримали 56-річного жителя села Федорівка Сарненського району, який, 31 березня, близько 23-ї години наніс смертельні ножові поранення 66-річній сусідці.

Правоохоронці встановили, що затриманий зловживав спиртними напоями і неодноразово лікувався від алкогольної залежності та мав напади «білої гарячки». Зі слів свідків та очевидців події, того злощасного вечора чоловік перебував під впливом чергового нападу. Бігаючи вулицею з двома кухонними ножами, він зайшов у будинок своєї 66-річної односельчанки. Сусіди, котрі побачили це, повідомили поліцію.

Від отриманих тілесних ушкоджень жінка померла на місці події. Під час поверхневого огляду на тілі загиблої поліцейські виявили кілька ножових поранень в області грудини.

За фактом убивства розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Нападника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення та обрання міри запобіжного заходу.

Інформує відділ комунікації поліції Рівне нської області.

pic