Сьогодні, 3 квітня, близько опівночі на території готельного комплексу у селі Колоденка пролунав вибух. Поліцейські встановили, що невідомі особи кинули гранату «РГД-5», внаслідок вибуху якої пошкоджено два автомобілі відвідувачів.

Близько 00:30 до поліції надійшло повідомлення 23-річної адміністратора закладу, що на території готельного комплексу в селі Колоденка вибухнув невідомий предмет, унаслідок чого пошкоджені два автомобілі. Ніхто не постраждав.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Поліцейські на місці події встановили, що зі сторони автодороги "Київ-Чоп" невідома особа кинула на територію парковки готельно-розважального комплексу предмет, ззовні схожий на гранату «РГД-5».

Унаслідок вибуху було пошкоджено автомобілі "Opel Antara» 46-річного львів’янина та «Skoda Octavia», який належить 35-річному киянину. Водії прямували до Львова та до Києва в особистих справах та зупинилися у готельному комплексі.

За частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні. Поліцейські проводять оперативні заходи щодо встановлення осіб зловмисників. Їм загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.

pic



pic



pic



pic

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.