Вікторія Степанюк (Красуцька) з Рівного раніше працювала журналістом "Інтера", рекламним менеджером. А тепер потребує допомоги небайдужих, аби врятувати маму.

Вікторії довелось покинути роботу, аби доглядати за батьками. Спочатку захворів тато, а коли його не стало, погіршився стан здоров'я мами:

"В нашу сім'ю прийшла біда, а звернутися більше немає до кого...

На сьогоднішній день склалася така ситуація,що я, в недалекому минулому журналіст та рекламний менеджер, залишилася без роботи доглядаючи довгий період за онкохворим татом. Тата не стало... Але біда не залишила нас... Від всіх тих переживань та стресу у мами підірвалось здоров'я, та відкрилась незаживаюча, трофічна виразка на нозі. Та й ще до цього всього, в листопаді, йдучи з роботи мама впала, послизнувшись на льоду,порвала колінну зв'язку та пошкодила колінний суглоб... І все це на хворій нозі... І ситуація погіршується... З'явились тромби, які можуть відірватися, виразка піднялася під коліно, початкова стадія гангрени. З листопада 2016р. та по сьогоднішній час мама знаходиться на амбулаторному та стаціонарному лікуванні, лікуючи колінний суглоб та зв'язку, періодично закриваючи на декілька днів лікарняний. Ми відкладали операцію, намагаючись самі назбирати кошти, але не змогли... Операцію вже відкладати не можна, тому що мама може втратити ногу..." - написала Вікторія.

Крім цього, у самої журналістки теж виникли проблеми зі здоров'ям, але поки для неї головне - мама.

Реквізити для матеріальної допомоги:

картка ПриватБанку 5168 7572 4178 4216

на ім'я Степанюк П.Г.

Фото зі сторінки Вікторії у Фейсбук:

pic



pic



pic



pic