6 квітня в обідню пору на вулиці Грушевського райцентру сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої постраждали троє пасажирів і водій.

На місці події слідчо-оперативно група встановила, що 45-річний водій «ВАЗ-21099», житель Дубна, не врахував дорожньої обстановки та під час здійснення маневру обгону допустив зіткнення із попутним транспортним засобом «ВАЗ-21703» під керуванням 35-річного мешканця Кременецького району. Не зупинившись після ДТП та продовжуючи рух далі, дубенчанин за кількадесят метрів потому на зустрічній смузі врізався в іще один автомобіль — «ВАЗ-21093».

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

У салоні останнього, крім водія, перебували ще двоє пасажирів, яких із травмами різних ступенів госпіталізували до Дубенської центральної районної лікарні. До медзакладу доставили із численними забоями і водія «ВАЗ-21703». За результатами медичного освідування усі троє водіїв були тверезі.

Відомості за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Як пояснив поліцейським 45-річний водій «ВАЗ-21099», йому стало зле за кермом. Всі обставини ДТП встановлюватимуться під час досудового розслідування.

Про це повіомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

pic



pic



pic



pic