Аби водії Рівненщини не жалілися на потойбічні сили у випадку виникнення ДТП, володарі доріг із ДАЇ закликають вчасно проходити техогляд. На сьогодні власники автівок зволікають із технічною перевіркою власних транспортних засобів. На станціях діагностики автомобілів - кажуть катма. У них наразі жодних черг. Втім вони утворяться вже за декілька тижнів. Прогнозують працівники станцій. А співробітники ДАІ нагадують - замість амулетів на панелях слід возити з собою в машині вогнегасник та аптечку.

Цьогоріч на Рівне нщині техогляд пройшло вже понад 60 відсотків транспортних засобів. Втім, не усі - з першого разу- адже деякі несправності автомобілів виявляють лише працівники станцій діагностики.

Під час техогляду автомобілів працівники станцій часто виявляють несправності зовнішніх світлових приладів, тобто фар, габаритів і поворотів. Тож просять водіїв ретельніше готувати автівки до діагностики. Працівники ДАІ у свою чергу додають - автомобіль не тільки має бути технічно справним, а й повністю укомплектованим.

А також, щоб уникнути штрафів за несвоєчасне проходження техогляду автомобіля. Тим більше, що його можна пройти у будь-якому районі Рівне нщини, чи навіть у іншій області.