Не до містики сьогодні 80-літній рівнянці Раїсі Таужнянскій. В її квартирі четвертий місяць стоїть сморід. Потойбічні сили жінка не звинувачує, вона точно знає - у всьому винні сусіди зверху. Через діру в каналізаційній трубі усі нечистоти сусідів осідають на стелі самотньої рівнянки. Чому так довго комунальники ігнорують її звернення?

Однокімнатна квартира на вулиці Парковій 8 у Рівному. Тут на третьому поверсі мешкає ветеран війни та праці пані Раїса. З квітня у помешканні жінки неприємний сморід. Нечистоти сусідів через прорвану каналізаційну трубу потрапляють прямісінько до її оселі.

Бабуся постійно в квартирі, після трьох операцій на очі майже не бачить, тож на вулицю ні кроку. Двічі на тиждень її провідують працівники соцслужб. Каже достукатися до сусідів зверху ніхто не може, не вдалося це і журналістам. Мешканці будинку розповідають, що власниця квартири закордоном.

В ЖКП «Паркове» що обслуговує цей будинок, розповідають неодноразово провідували жінку. Кажуть, без господаря квартири зверху не мають права бити підлогу аби дістатися до каналізаційної труби, а сама Раїса Федорівна весь цей час не дозволяла руйнувати свою стелю та нарешті погодилася.

Вже до кінця наступного тижня каналізаційну трубу полагодять запевнив головний інженер. Усі завдані збитки відшкодують, наглядатимуть за цим сусіди.