2 травня 2017 р. стадіон технічних видів спорту «Мототрек» прийматиме Міжнародні змагання серед пар на «Приз Відкриття Сезону за участю гонщиків з Польщі, Словаччини, Аргентини, Іспанії, Данії, Латвії, Італії та України. Організатор змагань «КЛУБ ВБОЛІВАЛЬНИКІВ РІВНЕНСЬКОГО СПІДВЕЮ».

Турнір проходитиме за сіткою 15 заїздів для 6 пар (пари будуть як мішаними, так і національними). Найкраща четвірка гонщиків (2 за набраними очками, 2 на вибір організаторів) стартуватиме у Великому Фіналі, де буде розіграний «Кубок до 25-річчя ФМСУ» в індивідуальному заліку.

Перемовини щодо участі відомих українських та іноземних гонщиків тривають. Наразі відомо, що в гонці стартуватимуть представники Аргентини Фацундо Албін та Крістіан Зубіллага (виступатиме в чемпіонаті світу серед юніорів зі спідвею по іспанській ліцензії), італієць Гугліельмо Франчетті, словак Патрік Бурі, поляки Давід Стахира та Маріуш Фірлей. Розглядається можливість участі у змаганнях і улюбленців рівнян Станіслава Бужі та Павела Месьонца. В секреті тримається ім’я «Зірки Турніру»…

Продовжуються перемовини з австралійцем, парою з Латвії та датчанами.

Україну представлятимуть рівняни Станіслав Мельничук, Віталій Лисак, Марко Левішин, Назар Федорчук та Станіслав Огороднік, червоноградці Андрій Кобрін та Дмитро Мостовик.

МОТОТРЕК - 2 ТРАВНЯ
МІЖНАРОДНИЙ ТУРНІР ЗІ СПІДВЕЮ СЕРЕД ПАР НА "ПРИЗ ВІДКРИТТЯ СЕЗОНУ"
ПОЧАТОК О 16.00
Piccy.info - Free Image Hosting

«КЛУБ ВБОЛІВАЛЬНИКІВ РІВНЕНСЬКОГО СПІДВЕЮ» висловлює подяку за допомогу в підготовці змагань виконавчий комітет Рівне нської міської ради, Управління у справах сім'ї, молоді та спорту Рівне нського місьвиконкому, Управління молоді та спорту Рівне нської облдержадміністрації, комунальні служби і організації, а також спонсорів турніру: автозапчастини «InterCars», АвтоЦентр «PitStop», «МКМ Бетон» - якісний бетон, автозапчастини «CarBus» , MOGUL, Агро-Центр, Сталь-М, Авторизований сервіс LIQUI MOLY, агенство нерухомості «Гід Ріелті», ТМ Волинський Бровар, "Дока-Центр", ПП Базурін, а також численних інформаційних партнерів: телерадіокомпанія «Рівне 1», передача «Авто-Мото-Ревю», сайт AutoMoto.rv.ua, «Радіо-Трек», Erve.ua, РитмTV, РТБ, ОГО, Рівне Вечірнє, «Рівне ЧаРівне », Рівне PRESS Центр, Голосно та ін..