За останні два роки в Україні зробили все, щоб знищити сім'ю. У цьому переконаний журналіст, громадський активіст, голови громадського руху "Всі разом!", засновника проекту "Любов проти гомосексуалізму" Руслан Кухарчук. Найбільше його обурює формулювання "кожен має право на шлюб", яке, на його думку, фактично легалізує одностатеві шлюби.

- У рейтингу цінностей українців сім'я - на одному з перших місць. Тому ми не можемо дозволити впровадити такі зміни до конституції. По-друге, ми проти наповнення українського законодавства виразами "гендерна ідентичність" та "сексуальна орієнтація". Мова про соціальну стать, а не про рівність чоловіка і жінки. Це правовий наступ на сім'ю. Завтра розглядатимуть новий трудовий кодекс України, зокрема статтю про антидискримінаційну. Сюди хочуть додати ще й гендерну ідентичність та сексуальну орієнтацію. Поки це вилучили з кодексу, але є чимало галасу, аби їх повернути, - каже Руслан Кухарчук.



pic

Також за його словами, це повне зазіхання на права законодавців. Окрім того, переконує, що у деяких країнах існують вилучення для, наприклад, релігійних та дитячих установ.

Зазіхає на сім'ю, на переконання Руслана Кухарчука, і запровадження шлюбу та розлучення за одну добу. Це, каже він, збільшить удвічі кількість розлучень.

- Законодавець західної Європи робить усе, аби люди зберегли сім'ю, у нас - навпаки. У нас ведеться компанія з дискредитації сім'ї.

До того ж наголошує запровадження поняття одностатевих цивільних партнерств передбачено Національною стратегією у сфері прав людини на період до 2020 року. Згідно з цим документом легалізація одностатевих цивільних партнерств в Україні має відбутися вже у 2017 році.

Це перехідний період перед легалізацією одностатевих шлюбів.



pic

За словами Руслана Кухарчука, не відомо хто саме стоїть за популяризацією одностатевості, але вважає, що таким чином намагаються максимально зменшити кількість населення планети.



pic