Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві відносини людини і її поведінки в суспільстві. За допомогою астрології, людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Овнів чекає кульмінація вчорашніх подій. Одночасно, може бути піднятий ключове питання більш довгої історії. Тяга до свободи може сперечатися з потребою підтримки. Актуальні теми збереження шлюбу чи іншого союзу, членства в організації, участі в колективному заході, отримання законних прав, повноважень, гарантій, адаптації в чужій країні. Не всі мотиви будуть очевидні. Не виключаються взаємні або односторонні підозри, невисловлені образи, таємна надія «всидіти на двох стільцях».

Тельцям варто дотримуватися правил і не ігнорувати існуючі зобов'язання. Незважаючи на емоційну складову ситуації або неповну ясність майбутнього, рекомендується ретельно виконувати повсякденні обов'язки, рахуватися з офіційними вимогами системи, негласним законом колективу. Бажаний нейтральний коректний тон у спілкуванні з колегами, клієнтами, підлеглими, безпосереднім начальством, персоналом, а також з фахівцями, чиїми послугами ви користуєтесь, наприклад, лікарями.

Близнюки сьогодні потребують підтримки. Ситуація несе в собі багато хорошого, але в критичний момент багатьом Близнюкам може бути важко вистояти поодинці, фінансово або морально. Незважаючи на зовнішню категоричність, може бути прихована невпевненість, подвійність почуттів. Багато Близнюки зможуть опертися на тих, ким зазвичай незадоволені, з-під чиєї опіки і нагляду хотіли б вирватися. Може знадобитися допомога партнера з важким характером, зате вірного, принципового і справедливого.

Для Раків день пов'язаний з хвилюваннями. Переживання можуть бути викликані новою хвилею подій у давній історії. Ймовірний зв'язок зовнішньої обстановки і внутрішнього емоційного фону. На багатьох Раків вплине атмосфера в сім'ї, офісі, спільноті однодумців, ситуація на батьківщині. Прийти в себе і відновити рівновагу допоможуть звичні дії, наприклад, комплекс рутинних обов'язків, косметичних та лікувально-профілактичних процедур. Не завадить заново навести порядок в будинку або на робочому місці.

Для Левів події дня в основному приємні. Компенсувати будь-які хвилювання і витрати допоможуть гарні новини. Багато чого буде надихати вас на продовження зусиль, підтверджувати розрахунки, виправдовувати надії. Порадують події в близькому оточенні або на віддаленій території, яка є предметом вашого інтересу. Душевний підйом не завадить дотримувати режим, дотримуватися вироблених правил. Багатьом Левам звичка допоможе структурувати час, автоматично розставляти пріоритети за їх значимістю.

Дівам зірки радять привести в порядок бюджет, особливо, якщо мали місце або плануються великі витрати. При правильному підході, можна зберегти щось важливе, відновити, заощадити, перерозподілити ресурси. Уваги можуть вимагати не тільки особисті кошти, але і сімейні накопичення, вкладення в бізнес, додаткові матеріальні резерви. Дрібницями, навпаки, займатися не варто: вони можуть відволікти увагу від принципових моментів, підштовхнути до передчасного рішенням і зайвих витрат.

Для Терезів одним з найбільш важливих якостей буде самовладання. Стриманість стане в нагоді не тільки в складні моменти, але і в пересічних ситуаціях. День не сприяє надмірній щедрості, як в матеріальному, так і в емоційному плані. Не варто занадто відверто демонструвати свої переваги, виливати на оточуючих переживання. Душевне тепло і почуття обов'язку краще направити на своїх близьких і на найважливіші справи. У скрутному становищі вас виручить один з надійних страхувальних варіантів.

Скорпіонам може знадобитися усамітнення. У більшості випадків, це не означає повного самотності, швидше, буде доречним рада з обраними однодумцями, нараду у вузькому колі довірених осіб Зірки підказують, що сьогодні не варто керуватися почуттями і прихильностями, покладатися на інтуїцію. Важливіше дотримуватися правила, тримати слово, поважати офіційні і неписані закони. У спілкуванні з більшістю співрозмовників краще тримати розумну дистанцію, користуючись як ширмою нормами етикету.

Стрільцям зірки нагадують, що зараз далеко не всі «лежить на поверхні». День сприяє контакту з групами та спільнотами, але не до повної відкритості. Про деякі почуття краще промовчати, з деякими людьми краще взаємодіяти обережніше. Не варто присвячувати інших у подробиці свого приватного життя, сімейного або житлового положення. Особливо актуальним даний рада для Стрільців, які обіймають публічні посади: надбанням мас можуть стати не самі приємні деталі їх приватної біографії.

Козерогам, особливо честолюбним, варто вчасно зупинитися. Стоп-сигнал необхідний подвійно, якщо вам не на кого розраховувати, окрім себе. У цьому випадку, зірки радять вам дбайливіше ставитися до своїх ресурсів, включаючи фізичне здоров'я, фінанси і креативну енергію. День підходить для уточнення планів, програм, партнерських зобов'язань, але не варто забувати, що рішення може стати тимчасовим і пізніше вимагати доробок. Варто коректно спілкуватися з людьми, від яких залежить ваш успіх і статус.

Водолії сьогодні застраховані від невдач, так як добре бачать кордони своїх і чужих можливостей, стійкі до спокусам і сумнівам. Більшості представників знаку буде нескладно утриматися в запропонованих рамках, строго слідувати вимогам закону або інших ключових умов. «Ударна хвиля» подій, здатна зачепити багатьох людей з вашого оточення, вас напевно не торкнеться. Це вдалий момент для зміцнення позицій, уточнення меж своєї фізичної, психологічної чи моральної території.

Риби можуть розраховувати на везіння, але в певних рамках. Не варто чекати від долі безконечних милостей і безкоштовних послуг. Удача прийде швидше за рахунок минулих праць. Не виключено, що вам зарахуються колишні досягнення, або нарешті буде винагороджено ваше терпіння і смирення перед зовнішніми обставинами. На вашому боці опиниться закон або впливова інстанція. День підходить для тимчасових рішень і домовленостей, пов'язаних з професійними обов'язками, фінансовими та іншими правами.