Український співак Іван Дорн дав інтерв'ю російському журналісту Юрію Дудю, де зробив декілька гучних заяв.

Зокрема, Дорн зізнався, що ніколи не допомагав бійцям АТО – це була лише "незручна ситуація". Війну на Донбасі співак назвав "сваркою двох братів", а процес примирення між українцями і росіянами, на думку Дорн, уже почався.

Відомий український співак Іван Дорн на "Новій хвилі" в 2014 році вийшов на сцену з тризубом на футболці, щоб уникнути скандалу в Україні. Про це йдеться в інтерв'ю для російського спортивного журналіста Юрія Дудя.

"Ми поїхали туди з" Танцем пінгвіна ". Далі постало питання трохи гостріше, тому що почався підніматися сморід про те, що наша учасниця з України одягла костюм з триколором. Як же так, у нас такі проблеми, така сварка, а вона ходить в цьому спортивному костюмі ... Треба було щось вирішувати. Тому я подумав, що треба їхати з українською піснею, по-перше, щоб нести культуру, якщо вже така справа. А по-друге, я подумав, треба вийти з тризубом, щоб з приводу костюма ніхто не смердів ", - заявив Дорн.

Він додав, що на той момент дуже хотів виступити на "Новій хвилі", а тому треба було приймати якісь рішення.

“Політикам це не подобається… Просто сам факт того, що я виступаю в Росії – це обурливо. Ну, саме для тих, хто затятий русофоб, їм теж це не подобається. А іншим людям, насправді, їм, чесно кажучи, – по барабану, що я кажу, їм важливіше моя музика”, – вважає Дорн.

На ймовірну пропозицію сказати щось Володимиру Путіну, якби була нагода зустрітися, Дорн відповів, що спитав би президента РФ про характеристику його знаку Зодіаку – Терези.

Крім того, співак заявив, що, попри “сварку”, вважає українців і росіян братами та що “відлига” у взаєминах уже починається.

У соцмережах прокотилася справжня хвиля обурення – дехто навіть "хоронить" Дорна за дивне питання до Путіна та пояснення про свіншот із тризубом.

Джерело: Телеканал новин «24»