Новини Рівного. Відео on-line. Все про телекомпанію - Телеканал «Рівне 1»
33001 Україна, Рівне Петра Могили, 28 Г
096-11-400-11 info@rivne1.tv
Татуювання у м. Рівне
 
Як працює майстер тату у місті Рівне
Запах фарб та чорнила, купа ескізів, ідей і нескінченний потік фантазії. А ще – голки, шприці, ампулки… Так працює і живе майстер тату у Рівному Алекс (Олександр). Його полотна – це тіла людей.

Rivne1.tv поцікавилось, чи є трендові татуювання, як клієнти обирають малюнки і як воно – творити мистецтво на шкірі.
Олександр Тихонов або просто Алекс. Досвід татуювання - 20 років. Малюванням зацікавився ще в дитинстві. Мав персональну виставку з графічного малюнку. Деякий час працював за кордоном. Нині власник салону "Alex Tattoo Studio" у Рівному.
Про Алекса
Татуюваннями вперше зацікавився в далекому 1995 році. Спеціалізованих курсів чи шкіл тоді не було, тож навчався самостійно: спілкувався з досвідченими майстрами з усього світу, вивчав усі нюанси пов'язані з технікою нанесення, витратними матеріалами, медичними аспектами.

1997 – придбав комплект обладнання, витратні матеріали. Спочатку практикувався на друзях, знайомих, набував досвіду і вдосконалювався.

З 2000 року працює у власному салоні "Alex Tattoo Studio".

Тату Алекса
Ці тату нагадують творіння майстрів світового живопису. Але нанесені вони на людські тіла. Втім в якості зовсім не втрачають. Погляньте самі
Типові запитання про нетипові тату
Зробити тату – рішення непросте. Люди виношують цю ідею ледь не роками: довго обирають малюнок, надають йому особливого значення, визначаються з місцем для тату. Втім є і такі, хто робить це спонтанно і необдумано.
Як же зробити правильно? Алекс відповів на типові запитання своїх клієнтів.
"Скільки це коштує? Це дорого!"
Вартість залежить від: складності, розміру, місця розташування малюнку, тривалості роботи та кількості витратних матеріалів.
Не треба іти в тату салон, «бо там дешево». Не бійтеся зайвий раз прийти за консультацією, каже Алекс. Ви самі маєте бути зацікавлені у якості результату, аби не викинути гроші на вітер.
Ціна також залежить і від якості матеріалів.Хороший майстер не марнуватиме роботу, використовуючи погані фарби, чи, що гірше, економлячи на цьому.
Чи боляче робити тату?
Так, боляче. І назавжди. В першу чергу, це залежить від вашого налаштування. Часто біль є дещо надуманим. За бажанням клієнта можна застосувати місцеве знеболення.
У вас чисто? А як же гігієна?
Потрібно дотримуватись гігієни, чистоти! Це правило кожного спеціаліста. Майстер проводить усі процедури одноразовими голками та витратними матеріалами і тільки в рукавичках. Місце для тату в процесі постійно протирають бактерицидною рідиною. На крісло стелиться одноразове простирадло. Голки розпаковують на очах клієнтів, а після процедури усе утилізують в спеціальному контейнері.
"На цю і на ту наб'ю собі ..." А які татуювання в моді?
Не треба робити тату бездумно. Є тенденції, модні тату, але люди не розуміють, що для тату підходить не кожен малюнок.
Майстер тату не може бути психологом і відгадати, який малюнок більше личитиме людині. Треба також розуміти, що не кожен малюнок підходить для тату: залежить і від розміру, і від деталізації. Нормальний майстер повинен порадити, де і що краще нанести, якого розміру. Він враховує різні нюанси, аби і саме тату збереглось в хорошому вигляді. Добре, коли клієнт теж розуміє ці нюанси.
Як доглядати за татуюванням?
Татуювання нічим не заклеювати і не замотувати!
Перед кожною процедурою, слід мити руки, щоб уникнути зараження!

Після закінчення сеансу татуювання, вам наносять бар'єрний захист (плівку), що вбереже щойно зроблене татуювання від пошкоджень і потрапляння бруду. А також заблокує доступ кисню, аби виділення не висихали і не перетворились в суху шкірочку, поки ви дійдете додому.
Через 3-5 годин акуратно зняти пов'язку і промити татуювання теплою або холодною водою з рідким (антибактерицидним) милом від залишків крему і сукровиці. Мило можна використовувати дитяче або бактерицидну (бажано з найменшим вмістом ароматизаторів і лужних добавок).
НЕ ПРОМИВАЙТЕ татуювання гарячою водою. Від неї розширюються судини, що може привести до рясного виділення сукровиці. Також промивання рекомендується робити, якщо ви помітите невеликі виділення сукровиці або невеликі червоні висохлі точки після сну вранці. Після промивання промокніть насухо татуювання паперовим рушником (НЕ кухонною серветкою і не ватою).
Обробіть або промийте татуювання розчином «Хлоргексидин 0,05%» (знову ж можна злегка змочити паперовий рушник і прикласти його у вигляді компресу, дуже зручно). Після того як промокнула татуювання розчином «Хлоргексидину 0,05%», підсушіть знову паперовим рушником і нанесіть мазь «Вітамін D &» або «Солкосерил» тонким шаром. Цю ж процедуру повторити перед сном + після сну і протягом дня через кожні 2-3 години.
Мазати татуювання протягом тижня (4-6 разів на день). Щоб не було залишків мазі і мікровиділень, потрібно акуратно протирати татуювання антибактеріальним засобом «Хлоргексидин 0,05%» перед нанесенням мазі, після чого просушити паперовим рушником і тоді тонким шаром наносити мазь.
Якщо ваша шкіра вбирає мазь швидко і починає сохнути, можете мазати і протирати рідиною частіше (головне не давати татуювання сильно пересихати).
У наступні дні (4-5-й) татуювання злегка лущиться, як після опіку, і свербить, що підтверджує його вдале загоєння.
Після 7-го дня обробки даними препаратами, коли все відлущити, я раджу ще на тиждень змінити їх на звичайний дитячий або інший зволожуючий крем, якщо залишився, то краще звичайно ж «Вітамін D &». Це допоможе швидше пом'якшити і відновити шкіру, тому що повне відновлення шкіри відбувається тільки через 3-4 тижні.
Як обрати майстра тату?
Потрібно орієнтуватись на кращих. Звертайте увагу на:
- Досвід роботи
- Умови роботи (пам'ятайте про гігієну!)
- Позитивно, коли є різні дипломи та портфоліо власних робіт - є майстри, які «грішать» таким, виставляючи чужі роботи і обіцяючи зробити таке за півціни. Але подумайте, що може зробити «майстер», який не має власних прикладів робіт?
І, звісно, консультуйтесь. Якщо ви впевнені в професіоналізмі майстра і після спілкування з ним не передумали робити тату - тоді ви вже зробили вибір.
Про успіх майстра тату Алекс каже:
Треба бути хорошим художником – перш за все. Орієнтуватись на кращих. Плюс технічна сторона, досвід, де вчився.
Контакти:
Сайт: www.alextattoo.com.ua
Попередній запис за тел.:
098 099 70 27,
050 375 21 43,
Viber: 093 140 56 60
33027, вул. Костромська, 7, Рівне , Рівне нська область, Україна
Відчинено 7 днів на тиждень - з 10:00 до 22:00

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: