Суха шкіра дуже примхлива. А все примхливе вимагає до себе особливої уваги. Як доглядати на таким типом шкіри та з чого починати?

Пийте воду

І не стакан, і не два!

Доросла людина щодня повинна випивати як мінімум 1,5-2 л. води, щоб підтримати водно-ліпідний баланс на належному рівні. Уже через місяць ви помітите, як стан сухої шкіри покращиться, колір обличчя стане рівнішим, помітно зменшаться лущення.

Правильний Раціон

Ми, звичайно, не закликаємо вас перетворюватися в божевільних послідовників ЗОЖ, але якщо злегка підкоригувати раціон, ви явно поліпшите свій зовнішній вигляд. Почніть якомога більше вживати продукти з високим вмістом вітамінів А, В і Е. Додайте в раціон насичені жирами продукти у вигляді горіхів, авокадо і морська риба. Не забувайте про фрукти і овочі, як про важливу живильну основу.

Зволожуючі креми

Вибрати ідеальний зволожуючий крем часом буває неймовірно складно. Суха шкіра потребує насичених компонентів, але варто лише переборщити і підуть неприємні висипання. У літній період часу підбирайте креми на основі гелю, а взимку звертайтеся до косметичних продуктів з багатою сумішшю, щоб обличчя сяяло і радувало своїм зовнішнім виглядом.

До речі, для сухої шкіри бажано застосовувати зволожуючі засоби частіше двох разів на день.

Масло для обличчя

Ідеальний спосіб привести шкіру в чудовий стан - скористатися маслом для обличчя. Використовуйте його в нічний час в якості додаткового компоненту до кремів і сироваток. Будь-яке косметичне масло швидко вбирається і робить шкіру оксамитовою і розгладженою. Неодмінно - воно повинно бути у вашому догляді!


А як ви доглядаєте за своєю шкірою?

Ділися своїми порадами з нами у соціальних мережах:

Ми в соціальних мережах: ВК ФБ

Читай також:

Тренди макіяжу: який мейкап робити цієї весни?

Який еліксир молодості рівнянок?

Урок стилю: який верхній одяг носити весною?