Рівненські рятувальники за допомогою спецтехніки витягнули з канави легковий автомобіль, що злетів з мосту.

15 квітня об 11:15 до Служби порятунку Рівне нщини за номером «101» надійшло повідомлення, що на відрізку дороги Рівне -Бармаки (біля кафе "Джерельце") в канаві знаходиться легковий автомобіль «ВАЗ 2104». Машина збивши огорожу, злетіла мосту.

До місця пригоди негайно виїхали співробітники 3-го державного пожежно-рятувального загону та аварійно-рятувальної частини АРЗ СП обласного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Рятувальники за допомогою бензоріза оперативно зрізали шматки пошкодженої металевої огорожі мосту та зачепивши понівечену автівку за лебідку рятувального спецавтомобіля витягнули її з канави на безпечну ділянку дороги. Автомобіль «ВАЗ 2104» з місця події забрав евакуатор. Внаслідок ДТП ніхто з громадян не постраждав. Водія пошкодженого транспортного засобу на момент приїзду аварійних та правоохоронних служб на місці не було. Усі обставини дорожньо-транспортної пригоди встановлюють правоохоронці, пвідомляють з головного управління ДСНС України у Рівне нській області.

pic



pic



pic



pic



pic



pic

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv