Instagram зробив закладки в сервісі більш корисними. Компанія додала «Колекції» - функцію, яка дозволяє організовувати збережені публікації по групах. Аналогічна можливість присутня, наприклад, в Pinterest.

Щоб організувати колекцію, необхідно при перегляді публікації утримувати палець на іконці створення закладки. Так пост потрапить прямо в спеціально створений для нього розділ. Таким чином можна або створити нову колекцію, або помістити фотографію або відео в уже існуючу.

Якщо у вас вже є збережені публікації, то ви також можете розподілити їх за групами. Для цього потрібно натиснути на плюс у правому верхньому кутку екрану, дати колекції назву і вибрати контент, який необхідно додати. Схожим чином відбувається організація фотографій по альбомах в стандартній галереї смартфона.



pic

До наявних «збірників» можна отримати доступ зі сторінки профілю. Як і збережені пости, колекції може переглядати тільки власник.

Конфіденційність - головна відмінність нової функції Instagram від аналога в Pinterest. Те, що ви організуєте в першому сервісі, призначене тільки для вас самих. Другий сервіс пропонує і заохочує публікацію «дощок» для всієї спільноти.

Проте, в обох продуктів в цьому плані багато спільного. Instagram, як і Pinterest - місце, яке люди відвідують в пошуках порад по стилю, рецептів, ідей по організації подорожей, надихаючих цитат і всього іншого, на чому собі зробив ім'я Pinterest.

Колекції можна створювати в Instagram 10.16 для iOS і Android.

ДЖЕРЕЛО:blog.instagram.com/


Як довго ти можеш гортати стрічку в інстаграмі? Чи подобається тобі нова функція?

Пиши нам!

Ми в соціальних мережах: ВК ФБ

Читай також:

Чим відрізняється Galaxy S8+ від iPhone 7 Plus? [30 відмінностей]

Найкращі селфі у світі. Які вони?

Найпопулярніша інста-бабуся України