Повідомленя про десяток пожеж отримали цієї доби рятувальники.

Так, учора, 21 квітня, о 10-05 у смт. Млинів поблизу вул. Котовського загорілися залишки будівельних матеріалів та залишки лісопиломатеріалів біля сміттєзвалища на площі 0,25 га.

Цього ж дня о 15-59 у с. Хміль Рокитнівського району по вул. Центральна в господарстві в результаті пожежі вогнем знищено покриття, перекриття господарчої будівлі (10х15м дерев'яна, крита шифером), та пошкоджено стіни, речі домашнього вжитку, близько 20-ти складометрів дров та сіно близько 4 тонн.

До того ж о 19-35 у м. Острог у приватному господарстві по вул. Сагайдачного вогонь знищив піднавіс (дерев’яний 8х4м, критий шифером), 1 тонну соломи, господарчий інвентар.

А о 19-06 у с. Ясне Гощанського району в господарстві на вул. Анастасії Карпюк внаслідок пожежі знищено покриття та перекриття господарчої будівлі (17х5м, дерев’яна, крита бляхою по дерев’яній обрешітці) та солома 1 т.

У смт. Соснове Березнівського району в приватному господарстві на вул. Шевченка вогнем пошкоджено стіну житлового будику (одноповерховий розміром 5х14 м., дерев’яний, критий шифером по дерев’яному обриштуванні).

А вночі 22 квітня у смт. Квасилів Рівне нського району поблизу приватних гаражів на вул. Молодіжна зафіксували загорання сухої трави на площі 0,2 га на землях Квасилівської селищної ради.