Чиновники знову задумали прославити край несподіваними вчинками. У насичену розважальну програму на День Незалежності, яку пропонує рівнянам міська влада, обласна - вирішила внести і свою частку. Але перед цим закликає усіх жителів Рівненщини разом відзначити День державного прапора.

Рівне нщина має шанс встановити новий рекорд. 23 серпня у День державного прапора влада закликає зібратися на головних площах міст та сіл регіону та утворити таким чином живі прапори.

Відповідну заяву вже отримали представники Книги рекордів України. Але встановлення цього рекорду не єдина річ, в якій Рівне нщина бажає бути першопрохідцем. Уже на День Незалежності в обласному центрі відкриється музей бурштину. До слова такий, єдиний в нашій державі діє на підприємстві Бурштин України у Рівному. Втім вже 24 серпня візитівку регіону соснову сльозу можна буде побачити у приміщенні Будинку вчених.

Загалом бурштинові кімнати згодом мають утворити своєрідний туристичний маршрут. Зацікавлена в тому не лише влада, яка створює умови для експозицій, а й самі реалізатори виробів із сонячного каменю. Адже популяризація бурштину передбачає і зріст попиту на продукцію з цього дорогоцінного каменю.