Під час проведення відпрацювань правоохоронці у двох автомобілях, які зупинили у Рівному та Рокитнівському районах, виявили каміння бурштину-сирцю загальною вагою понад 13 кілограмів.

В обідню пору 22 квітня працівники управління захисту економіки в Рівне нській області на вулиці Гагаріна обласного центру в автомобілі «Lexus» під керуванням 27-річного рівнянина виявили сумку, наповнену бурштином-сирцем. Загальна вага вилученого каміння становить понад сім з половиною кілограмів.

Того ж дня, близько 19-ї години у селі Томашгород Рокитнівського району бійці оперативного штабу зупинили автомобіль "Grand Cherokee", за кермом якого перебував 50-річний житель села Більськ. Під час огляду транспортного засобу правоохоронці вилучили п’ять кілограмів 600 грамів «сонячного» каміння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рівне нський підприємець збив на смерть пішохода

За цими фактами розпочато досудові розслідування за статтею 198 Кримінального кодексу України (придбання, отримання, зберігання чи збут майна, одержаного злочинним шляхом). Вилучене каміння направлено на експертизу. Санкція статті передбачає покарання у виді арешту на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до трьох років чи позбавлення волі на той самий строк.

Крім того, придані сили Нацполіції поблизу села Федорівка Сарненського району та неподалік села Ясинець, що на Дубровиччині, виявили та доставили на території відділів поліції дві без господарських мотопомпи кустарного та заводського виробництва.



pic



pic



pic

Інформує відділ комунікації поліції Рівне нської області.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv