Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві відносини людини і її поведінки в суспільстві. За допомогою астрології, людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

Овнам день допоможе систематизувати інформацію, впорядкувати контакти. Вдалий час для відвідування офіційних інстанцій і їх сайтів, для роботи з власним мережним ресурсом. Вдалий момент для оформлення документів, включаючи візи, пропуску, водійські права, а також для отримання їх копій та дублікатів. Нескладно витримати перевірку, пройти митний чи інший контроль. Добре обговорювати теми, пов'язані з навчанням, відрядженням, еміграцією, вищим професійним освітою.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Тельцям варто взяти під контроль новини і оперативніше працювати з надходить інформацією. День дозволяє мінімізувати бюрократичну тяганину, навести ясність у розрахунках, підходить для роботи зі службовою кореспонденцією, з банківськими, страховими та податковими документами, з паперами, що стосуються освіти, громадянства, медичних послуг, кваліфікації. Може стати необхідним офіційне оформлення чи підтвердження прав і обов'язків, вивчення поправок до законів, правил, інструкцій.

Близнюкам пора внести максимальну ясність у свої подальші плани, особливо, якщо вони пов'язані з колективними програмами або оригінальними довгостроковими проектами. Просування ваших і чужих інтересів може виявитися тісно пов'язане, не варто ухилятися від участі в організаційній нараді, тематичної конференції, зборах акціонерів. Це вдалий день для оформлення чи підтвердження угод, візування документів, повторної подачі заявки або резюме. Може стати актуальним візит до нотаріуса.

Для Раків питанням першорядної важливості може стати консультація у спеціаліста, візит в інстанцію, контакт з впливовою особою. Не варто відкладати запис на прийом до лікаря, юриста. Темою дня може стати службова нарада, неформальна зустріч. Ракам, зацікавлених у кар'єрному зростанні, краще не відхиляти запрошення на співбесіду, не уникати контакту з начальством. Професійного підйому допоможе дружба з керівництвом, заслужена популярність у колег, комплекс комп'ютерних навичок.

Левам варто цінувати свої удачі, особливо, якщо їм передували працю і терпіння. Будь-які права, перемоги, переваги краще закріпити офіційно. Не завадить мати на руках документ, що свідчить про отриману освіту або досвід, що підтверджує обгрунтованість ваших претензій або серйозність намірів. День дозволяє мати успіх за межами звичного простору або оточення, просувати свої інтереси в чужій країні, на віддаленій території. Можна знайти хорошого наставника, юриста, агента.

Дівам, поряд з енергією, стане в нагоді організованість. Якщо ви претендуєте на міцні позиції і стабільний результат, одного ентузіазму недостатньо. Хвилинний успіх бажано підкріпити чимось вагомішим, не покладаючись на волю випадку. Працювати краще по вже знайомому планом, маючи всі необхідні документи, інструкції, дозволу: це дасть відчуття твердого ґрунту під ногами і захистить у випадку непередбаченого повороту подій. Варто фіксувати досягнення, наприклад, вести щоденник, «бортовий журнал».

Терезам варто ґрунтовніше готуватися до зустрічей, заздалегідь підбирати і систематизувати аргументи в будь-якій дискусії. День сприятливий для офіційних візитів, змістовних переговорів і консультацій, в тому числі, повторних, або продовжують. Незважаючи на хороші стартові умови, успіхи можуть бути скромними, якщо ви недостатньо впевнені в собі, не готові до рівноцінному діалогу, погано себе почуваєте. У цьому разі доцільніше почекати з власним виступом і вдатися до допомоги представника.

Скорпіонам не завадить серйозніше поставитися до своїх повсякденних обов'язків. Від професіоналізму, дисциплінованості, старанності може безпосередньо залежати постійний дохід, репутація серед колег, інша матеріальна чи моральна вигода. Це підходящий момент для збору довідок, формування пакету документів, переоформлення трудового договору або угоди про послуги. Можливий особливий акцент на медичній тематиці, на деталях, що стосуються техніки, обладнання, комп'ютерного забезпечення.

Стрільцям не варто пропускати підходящий момент для відповідального розмови. Може отримати велике значення розмова з близькою людиною, наприклад, з дитиною, зі старим другом. Це вдалий день для повторної заявки, реєстрації, підтвердження намірів. Дистанційні переговори можуть дати більше простору для маневру, ніж очна зустріч. Виняток варто зробити для діалогів на любовні або глибоко інтимні теми: зайва формалізація може стати перешкодою довірі, перешкодити вірно висловити почуття.

Козерогам варто проявити більше інтересу до формальностей, в тому числі, в межах особистого простору, власної території. Особливої уваги і ретельному підході може потребувати пакет документів по автомобілю і нерухомості, історія комунальних розрахунків, зміст сайту. Не варто відкладати розмову з домочадцями. Корисно заново систематизувати запису або важливі дані, навести порядок в приміщеннях, шафах, комп'ютерних папках, організувати винос сміття або утилізацію непотрібних речей.

Водолії можуть зайнятися організаційними моментами. День вдалий для внесення поправок, уточнення програм, заповнення прогалин у розрахунках і базах даних, структуризації дослідного, навчального та іншого інформаційного матеріалу. Ставити свій підпис або озвучувати остаточне рішення не варто: може змінитися або вашу думку, ситуація. Зокрема, краще не поспішати з договорами, що стосуються поїздок, режиму навчання, кошти або типу зв'язку, місця проживання, роботи або паркування.

Рибам варто заново прорахувати доцільність планових покупок, в тому числі, різноманітної електроніки, засобів зв'язку і обробки даних. Також, корисно підсумувати результати у сфері, пов'язаній з доходом від професійної діяльності. Може знадобитися калькуляція витрат, серія операцій з рахунками, підтвердження платежу. Скрупульозний аналіз та зведення балансу дозволять отримати наочну картину особистих ресурсів, уточнити список потреб, оцінити рівень платоспроможності та матеріальні перспективи.