Учора, 24 квітня, на зупинці громадського транспорту в селі Грем’яче, поліцейський помітив чоловіка напідпитку. 57-річний житель Донецької області в пакеті переносив ікони та церковне приладдя. У ході перевірки правоохоронці встановили, що все це чоловік поцупив у храмі.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Слідчо-оперативна група встановила, що цього ж дня вранці чоловік проник до храму через вікно. Там, добряче хильнувши вина, поцупив дві ікони, рушники та проскурки.

Під час спілкування із правоохоронцями чоловік пояснив, що мав намір продати вкрадене, аби заробити на проживання. Як з’ясувалося він уже тривалий час не має постійного місця проживання.

Чоловіка затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому вже повідомили про підозру у вчинення злочину, передбаченого частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Правоохоронці перевіряють його також на причетність до скоєння інших аналогічних кримінальних правопорушень.

pic



pic



pic



pic



pic

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

На Рівне нщині вшанують пам'ять жертв аварії на Чорнобильській АЕС