Учора, 24 квітня, по обіді патрульні отримали виклик про те, що невідома особа вимагає гроші.

Зв’язавшись із заявницею, інспектори дізналися, що декількома хвилинами раніше їй зателефонував невідомий, який представився онуком, та попросив у неї 1000 гривень.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Бабуся згодилась передати гроші начебто другові внука, який мав приїхати на таксі. На щастя, літня жінка проживає з дочкою, яка і поцікавилась для чого їй кошти. Після розповіді старенької 40-річна рівнянка вирішила дізнатись на яку покупку племіннику потрібні бабусині заощадження і зателефонувала йому сама. Той запевняв, що протягом дня з бабусею не зв’язувався та грошей не просив.

Жінки запідозрили шахрайство та зателефонували на лінію 102.

2 екіпажі, які прибули на виклик на вулицю Ст. Бандери, вирішили затримати зловмисника «на гарячому». Отримавши кошти від заявниці, шахрай зрозумів, що за ним слідкують та почав втікати.

22-річного містянина патрульні затримали біля службового автомобіля таксі, в який він намагався сісти. Під час поверхневої перевірки у останнього інспектори виявили грошові кошти у сумі 1000 грн. Заявниця підтвердила, що саме йому передала гроші. На місце події прибули слідчі.

Про це повідомляє патрульна поліція Рівного.

pic