26 квітня свій День Ангела відзначають Дмитро, Георгій, Артем та Марфа. Яке ж значення мають дані імена?

Значення імені Дмитро

Дмитро дуже вольовий, може вибухнути, з ним складно спілкуватися. Розумний, наполегливий, винахідливий, не боїться праці. Колеги цінують в ньому товариськість, здатність легко переживати невдачі. В результаті Дмитро просувається по службі, особливо досягає успіху в тих професіях, де потрібне спілкування з людьми.

Чоловіки на ім'я Дмитро обожнюють затишок, комфорт, красивих жінок і різноманітні задоволення. Їм важко обмежувати себе в чому-небудь. Щоб створити Дмитру необхідний рівень життєвого комфорту, дружині доведеться чимало поламати голову. Кидаючись в бій, він рідко думає про наслідки, за що буває часто покараний.

Легко закохується, нове почуття захоплює його так сильно і неподільно, що без особливих докорів сумління він змінює свої симпатії. Помірно ревниві.

Значення імені Георгій

У Георгію приваблює вміння вислухати співрозмовника і зберігати чужі таємниці. У нього талант красиво викладати свої думки на папері. Де б не працював, завжди з величезною відповідальністю поставиться до дорученої справи. У компанії незнайомих людей - замкнутий, в своєму колі не проти попліткувати, хоча до людей відноситься доброзичливо. Цілеспрямований і хитрий; з жінками нерішучий.

Сімейне життя з Георгієм складається вдало. Потрібно лише запам'ятати, що він не може переносити брехню. Життєрадісний, любитель веселих компаній і вечірок, він і дружину собі шукає веселу і легку на підйом. До лідерства в сім'ї не прагне, влада розумно ділиться між обома.

Значення імені Артем

Спокійні, ніколи не нав'язують іншим свою думку. Доброзичливі і товариські. У зрілому віці - поступливі, цілеспрямовані. Домагаються всього своєю працею, дуже віддані, вміють зберігати таємниці. Одружившись, стають гарними чоловіками. Працьовиті. Люблять подорожі, добре водять машину, самі її ремонтують. У сім'ї не лідери.

Люблять приймати гостей і для них готувати. Вперті й наполегливі, але не конфліктні, талановиті, з багатою уявою, але у багатьох талант залишається нерозкритим. Займаються спортом, але не досягають великих висот. Дуже добрі й довірливі, матері завжди хвилюються за них, так як в житті вони безпорадні. Охоче ​​подорожують і їздять у відрядження, швидко знаходять собі друзів.

Значення імені Марфа

Святою покровителькою імені є свята мучениця Марфа Перська. Здавна ім'я вважалося дуже поширеним, але в основному серед простого народу. У вищих колах це ім'я ніколи не користувалося популярністю. Був час, коли в селах воно займало перше місце по своїй поширеності. Однак в даний час воно забуто.

З давніх-давен вважалося, що дівчина, що носить ім'я Марфа, простодушна і мила. Їй не властиві хитрість і злість, вона приємна і легка в спілкуванні. Добродушна, готова прийти на допомогу, доброзичлива і невимоглива - така носій імені Марфа.

Привітання з Днем Ангела

Вітаючи Тебе сьогодні,

Сказати хочу знов і знов,

Нехай завжди живуть з Тобою

Надія, Віра та Любов.

Хай добрий Ангел із небес

Боронить і не розчарує,

І дивних тисячі чудес

В житті твоїм Тобі дарує.

* * *

В день Ангела бажаю я любові

І від душі успішних перемог,

Натхнення, щастя світлого, здоров’я

І хай тебе оберігає Бог!

* * *

Хай Ангел-Хранитель вночі

Запалить тобі три свічі...

Перша свіча - за любов:

Даруй її знов і знов.

Друга - за доброту,

правду і прямоту...

Третя свіча - оберіг

Від всіх негараздів і лих

Читайте також: Перше видання «Кобзаря» та Чорнобильська катастрофа: чим запам'яталося 26 квітня

З яким візерунком варто обирати вишиванку