Близько 13 години учора, 26 квітня, на вулиці Грушевського в Дубно сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Під колесами «Renault Kangoo» загинув 34-річний велосипедист.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 38-річний дубенчанин, керуючи автомобілем «Renault Kangoo», здійснюючи поворот ліворуч з вулиці Грушевського, не надав переваги у русі та скоїв наїзд на велосипедиста, 34-річного місцевого жителя, який рухався у зустрічному напрямку. Дубенчанин отримав травми не сумісні з життям. Лікарі швидкої медичної допомоги, що прибули за викликом, лише констатували смерть потерпілого.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Слідчим управлінням за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого, розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження поліцейські встановлюватимуть усі обставини трагічної ДТП.

Пошкоджений транспортний засіб помістили на штрафмайданчик. За даними алкотестера водій був тверезим, однак остаточний результат покаже аналіз крові на алкоголь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Псевдобанкіри ошукали двох мешканців Рівне нщини майже на 50 тисяч гривень

У Рівному з третього поверху незавершеного будівництва зірвалася дитина [ФОТО]

Рівне нщина: на кордоні затримали безхатченка з бурштином [ФОТО]

pic



pic



pic