27 квітня о 20:42 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про загорання автоцистерни DAF на трасі Київ-Чоп поблизу села Гранівка Радивилівського району.

На місце події негайно виїхало чергове відділення вогнеборців 2-го державного пожежно-рятувального поста с. Козин, та підрозділ 7-ї державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю було встановлено, що в автоцистерні DAF внаслідок несправності гальмівної системи загорілось заднє праве колесо цистерни, яка везла дизельне паливо та бензин загальним об’ємом 36м³. Вогнеборці оперативно подали на гасіння один водяний ствол. За лічені хвилини загорання було ліквідовано. Рятувальники запобігли поширенню вогню на цистерну та можливому вибуху пального, і як результат автомобіль та паливо було врятовано.

Як згодом розповів рятувальникам водій, під час руху він помітив що з заднього колеса автоцистерни йде дим, чоловік одразу зупинив транспортний засіб на узбіччі дороги та викликав пожежно-рятувальну службу. До приїзду вогнеборців водій самотужки за допомогою двох вогнегасників не давав розповсюджуватись полум’ю на автомобіль.

На гасіння пожежі було залучено одну одиницю техніки ДСНС та 5 чоловік особового складу рятувальників, повідомили у ГУ ДСНС України у Рівне нській області.