Дорожньо-транспортна пригода трапилася учора, шостого травня, близько 20 години на вулиці Дубенська обласного центру.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Правоохоронці на місці події встановили, що 41-річний водій «Renault 19», житель Рівного, не вибравши безпечної швидкості руху та дистанції, допустив зіткнення із автомобілем «Citroen Berlingo» під керуванням 40-річного громадянина Республіки Польща, який рухався у попутному напрямку.

Унаслідок ДТП іноземець, який приїхав до Рівного у робочих справах, отримав різані рани лівого передпліччя та пальця. У водія «Renault» діагностували закриту черепно-мозкову травму та розсічену рану чола. Пасажирку легковика, 79-річну рівнянку, доставили у травматологічне відділення Рівне нської центральної міської лікарні, де у неї діагностували закриту черепно-мозкову травму, забій та садна обох гомілок.

Крім того, у салоні транспортного засобу перебувало подружжя рівнян, яке отримало незначні тілесні ушкодження. Ще один пасажир, 82-річний мешканець обласного центру, який знаходився на передньому пасажирському сидінні «Renault», помер в Рівне нській обласній клінічній лікарні. За попередньою інформацією, смерть пенсіонера настала унаслідок отримання ним тілесних ушкоджень несумісних із життям, однак остаточну причину смерті встановлюватиме судово-медична експертиза.

Обоє водіїв за зовнішніми ознаками були тверезі, однак лікарями відібрані зразки крові, які й покажуть остаточний результат.

Слідчим управлінням за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.



pic



pic



pic



pic



pic

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.