У травні місяці , коли сонце і теплий вітерець остаточно виганяють з міст сірі хмари і дощі, Півень дозволить нам трохи послабити ритм життя і віддатися нічогонероблення. Але час перепочинку потрібно витратити з розумом! Півень вимагає, щоб більшість знаків зодіакального кола скористалися моментом і зайнялися пізнанням себе і свого внутрішнього світу.

Овен

Травень зажадає від вас максимальної емоційної стриманості, що, безумовно, дасться Овнам нелегко. Тільки врівноважені представники цього знаку зможуть просунутися в кар'єрних питаннях і отримати значні фінансові вливання. Не прислухаєтеся до застереження зірок – місяць пройде даремно. На роботі варто бути креативніше. Перевірені часом підходи почнуть давати збій і не принесуть очікуваних результатів. Несподівані фінансові витрати можуть вибити вас з колії, однак всі вони будуть пов'язані з дітьми і їх освітою, так що не варто економити на світле майбутнє ваших нащадків.

Особисті відносини можуть перейти на новий виток розвитку. Навіть найактивнішим Овнам несподівано захочеться відчути родинного щастя. Однак не варто відразу ж вести свою половинку в ЗАГС, цілком достатньо буде з'їхатися на одну житлоплощу. Якщо виникне бажання привести себе у форму, не варто вдаватися до виснажливим строгих дієт. Зірки говорять, що цілком достатньо буде не їсти після шести годин вечора і участити походи в спортзал.

Телець

Представникам даного знаку доведеться наполегливо працювати, щоб зміцнити своє фінансове становище. В той час, коли інші знаки будуть віддаватися відпочинку на маївці, Тельцям буде важливо вчасно піти з пікніка, щоб бути на коні після закінчення вихідних. Саме в цей час ви зможете зробити серйозний заділ на безбідне існування до кінця року. Цілком можливо, що вам запропонують цікавий проект для спільного інвестування. Не відмахуйтеся відразу — це ваш шанс на те, щоб стати власником власного бізнесу.

У сфері любовних відносин вас чекає заступництво Півня. Тільця чекають зустрічі, які виявляться справді доленосними і зведуть його з людиною, з яким він захоче пов'язати подальше життя. До вирішення сімейних проблем потрібно підійти з максимальною тактовністю — зайва прямолінійність може серйозно посварити вас з близькою людиною. Сфера здоров'я Тельців практично не потурбує, якщо вони зможуть скоротити обсяг споживаних смачних, але шкідливих продуктів.

Близнюки

Півень не рекомендує Близнюкам витрачати грошики, навіть якщо фінансові надходження будуть прибувати постійним потоком. Цілком можливо, що накопичення дозволять вам реалізувати до кінця року давню мрію у вигляді більшої житлоплощі або нового авто. Дрібні витрати можуть почекати заради такої благої мети. Місяць обіцяє бути досить клопітким в побутових питаннях. Домашні будуть без кінця вимагати від вас вирішення якихось нагальних проблем. Не відмовляйтеся від цих доручень — від них дійсно залежить ваше сімейне благополуччя.

У кар'єрній гонці ви можете перестати бути лідером із-за появи нового конкурента. Приостановитесь і дайте йому вирватися вперед. У вас ще буде шанс заявити про себе повною мірою тоді, коли він розчахнеться. Близнюки-одинаки повинні будуть приділити більше уваги своїй зовнішності. Безумовно, ви і так чарівні, але шанси на цікаві знайомства будуть лише у тих, хто виглядає доглянуто і елегантно. Зірки не передрікають проблем зі здоров'ям, але рекомендують приділити увагу загартовуванню.

Рак

Представники цього знака мають проявити чудеса зібраності і пунктуальності. Тільки так ви зможете досягти успіхів у гонці за поставленими цілями. Дана рекомендація охоплює абсолютно всі сфери життя. На роботі очікується період затишшя, який варто використовувати для того, щоб підтягти старі «хвости». Зірки категорично не рекомендують брати в цьому місяці кредити і накопичувати борги. Навіть при відсутності фінансових надходжень ви зможете перебитися за рахунок накопичених коштів.

Сімейним Ракам варто поменше критикувати партнера, інакше справа закінчиться серйозним конфліктом із з'ясуванням відносин і згадкою давніх образ. Самотнім представникам даного знаку Півень обіцяє виключно спокійний місяць. Настав час порвати всі безперспективні зв'язку і зайнятися самовдосконаленням, щоб зустріти нову любов у всеозброєнні. Щоб зменшити ймовірність загострення хронічних хвороб, зірки радять частіше відпочивати на природі і займатися активними видами спорту.

Лев

Незважаючи на всю самостійність, вам доведеться звернутися за допомогою до колег. Тільки так Леви зможуть досягти високих результатів і визнання на професійному терені. Однак Півень, безсумнівно, благоволить до цим лідерам за життя — Левам не складе праці заразити співробітників своїм ентузіазмом. Успішно реалізований проект принесе не тільки славу, але і гідну винагороду витрачених зусиль. Левам буде цілком під силу зробити дорогу покупку, яку вони давно планували.

Сфера сім'ї потребуватиме пильної уваги. Діти можуть принести чимало проблем, якщо ви вчасно не помітите змін в їх поведінці. Зірки рекомендують відвідати далеких родичів, візити до яких стали нечастими. Леви-одинаки можуть розраховувати на багатообіцяючий роман, але тільки в тому випадку, якщо вони не будуть чекати першого кроку, а самі виступлять ініціаторами відносин. Астрологи рекомендують приділити підвищену увагу станом здоров'я – ваш організм давно подає тривожні дзвіночки.

Діва

Півень категорично не рекомендує вам розпорошувати зусилля, хапаючись за все і відразу. Місяць принесе з собою безліч турбот, але це не означає, що від них варто намагатися позбутися всім скопом. Діви повинні без поспіху зайнятися рутинними справами, заслуживши не тільки повагу трудяги-Півня, але і вагоме додаток до окладу. Швидше за все, фінансовий потік прийде зі сторони. Ваше хобі чи фрилансерская зайнятість нарешті стануть джерелом доходу. Ну а будинок стане тим місцем, яке ви будете сприймати в якості надійної фортеці.

Члени сім'ї візьмуть на себе більшу частину домашніх справ, надавши вам можливість перевести дух. Одиноким Дівам не світять зміни в особистому статусі. Півень не рекомендує вам шукати романтичні пригоди, щоб не стати жертвою шлюбного афериста. Головною сферою ваших турбот має стати стан здоров'я. У травні високий ризик загострення хронічних захворювань. Тільки повноцінні курси лікування принесуть вам полегшення.

Терези

Якщо ви давно хотіли змінити професію або місце роботи, настав час зробити кроки в цьому напрямку. Дійте рішуче, а Півень надасть вам всіляку підтримку і підкине чимало шансів на успіх. Його особливою лояльністю будуть користуватися ті, хто зважився на кардинальні зміни. На жаль, питання фінансів може стати каменем спотикання у сутичках з домашніми. На деякий час ви залишите категорію видобувачів, але не переживайте, ще будуть шанси надолужити згаяне.

Головне – не намагайтеся виправити ситуацію за допомогою легкого заробітку. Азартні ігри перебувають у травні під суворою забороною. Одиноким Терезам буде не до знайомств – всі їхні думки будуть спрямовані лише в сторону особистісного зростання. Небесні світила радять приділити увагу стану нервової системи. Напружений місяць може призвести до значного виснаження життєвих сил, неврозу і стресів. Боротися з цими негативними явищами можна за допомогою ароматичних ванн і медитації.

Скорпіон

Півень заготовив для вас чимало приємних сюрпризів, так що будьте готові до довгоочікуваного переїзду або глобальним покупок, які ви з легкістю зможете профінансувати. Наступають чудові деньки для Скорпіонів , зайнятих у сфері підприємництва – партнери запропонують вам декілька прибуткових нових схем, які варто реалізувати. Постарайтеся не давати грошей в борг, так як з-за цього ви можете втратити гарного друга.

Особисте життя порадує гармонією і повним взаєморозумінням. Нарешті домашні вирішили відстати від вас з дрібними причіпками. Деякі клопоти можуть доставити діти підліткового віку. Самотні представники цього знаку можуть зустріти стару любов, яка обернеться новим романом. Але не розраховуйте на тривалі відносини. Швидше за все, ви знову наступите на знайомі граблі. У травні зірки пророкують підвищену небезпеку травм, так що будьте уважні, займаючись активними фізичними навантаженнями.

Стрілець

Півень вирішив, що вам занадто нудно живеться, тому періоди щастя будуть перемежовуватися з невдалими днями. Балансувати на грані нервового зриву буде зовсім непросто, але потрібно поставитися до цього періоду життя філософськи, а з будь-яких неприємностей винести корисні уроки. На роботі можливі скандали і чвари через особистість, яка прийшла не так давно, але вже зуміла внести сум'яття в злагоджений колектив. Не переживайте — чесний і справедливий Півень виведе інтригана на чисту воду і без вашого втручання.

Рідні потребують допомоги в питаннях побуту. До вас дуже часто будуть звертатися за порадами й підтримкою. Не поспішайте відмахуватися від своєї другої половинки і дітей, щоб не створювати напружену ситуацію. Одиноким Стрільцям у травні ловити нічого. Будь-який роман, розпочатий в цьому місяці, закінчиться болючим розривом. Незважаючи на всю складність і напруженість травня, сфера здоров'я Стрільців не потурбує.

Козеріг

Тотем нового року рекомендує Козерогам взяти курс на нові звершення. Живіть сьогоднішнім днем та плануйте майбутнє, не переживаючи про втрачені можливості, і Півень допоможе вам досягти нових професійних вершин. Особливо гарний буде травень для тих, хто зайнятий інтелектуальною працею. Свіжі ідеї та новаторські підходи стануть вашими неодмінними супутниками. Можете сміливо розраховувати на несподівані грошові надходження. Швидше за все, вам повернуть давній борг або заплатять за роботу, яку ви давним-давно зробили.

Сфера особистого життя заграє новими фарбами. Козероги нарешті зможуть завоювати увагу особи, яка давно стала предметом їх романтичних мрій. Сімейним представникам даного знаку не варто звертати увагу на загравання колеги. Цей флірт не вийде приховати, що викличе бурю ревнощів з боку вашої половинки. Справа навіть може закінчитися розривом. Що стосується здоров'я, то імунітет Козерога може дати неприємний збій у травні ви підхопите кілька неприємних вірусів, які покладуть на вас в ліжко.

Водолій

У травні Півень зверне свій прихильний погляд на Водоліїв і зробить їх справжніми господарями життя. Все, за що ви не візьметеся, закінчиться ідеальним результатом — але тільки якщо ваші наміри будуть добрими. Не користуйтеся отсипанною удачею, щоб звести рахунки зі старими ворогами помститися недоброзичливцям. Особливо добрим буде травень для Водоліїв, зайнятих у соціальній сфері, і тих, хто є волонтером. Місяць зажадає від вас виключної щирості і чесності. Не намагайтеся приховувати доходи від другої половинки. Будь-яка заначка буде виявлена і викличе підозри в тому, що ви намагаєтеся фінансувати особисті примхи, обділяючи членів сім'ї.

Самотні представники цього знаку можуть почати нові стосунки. Швидше за все, вас з вашим майбутнім обранцем чи обраницею познайомить один із загальних друзів, так що не відмовляйтеся від запрошень на вечірки. Якщо буде можливість, завітайте на вихідні в передмістя. Прогулянки по полях і лісах допоможуть вам привести в порядок думки і нерви.

Риби

Риби зможуть перепочити — Півень подбає про те, щоб ваші бажання реалізувалися як за помахом чарівної палички. Але це райдужне попередження стосується лише тих представників цього знаку, які встигли добре попрацювати в минулому місяці. Травень принесе заслужене визнання тим, хто давно захоплюється творчістю. Цілком можливо, що з простого хобі це перетвориться в справу, що приносить стабільний дохід. Ваша друга половинка постарається внести свіжу ноту в стосунки, взявшись за організацію дозвілля. Навіть якщо вам не всі ідеї сподобаються, поставтеся до цієї ініціативи з належною вдячністю.

Півень радить Рибам приділити увагу самоосвіті. Почніть дивитися улюблений серіал з субтитрами, і ви не помітите, як підтягнете свій рівень іноземної мови. Зірки рекомендують завчасно підготуватися до пляжного сезону. Критично подивіться на свою фігуру і вирушайте в спортзал, щоб потім не витрачати гроші на оновлення гардеробу.

Джерело