8 травня о 13:29 до пожежно-рятувальної служби Володимирецького району надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку у селі Біле.

За вказаною адресою негайно було направлено черговий караул 11-ї державної пожежно-рятувальної частини. Ще до приїзду рятувальників, місцевими жителями за допомогою мотопомпи вдавалося стримувати вогонь та не дати йому поширитися з покрівлі на житлові приміщення. Вогнеборці ж по прибуттю до місця події згодом повністю ліквідували пожежу. На щастя, ні травмованих ні загиблих не було. Внаслідок пожежі було знищено покрівлю дерев’яного, житлового будинку розмірами 10х10 метрів. Для ліквідації пожежі було залучено одну одиницю пожежної техніки та 4 чоловіки особового складу бійців ДСНС. Слід відмітити, що якби небайдужість та допомога в гасінні місцевого населення, збитки від пожежі були б значно більші. Всі ж обставини виникнення пожежі наразі з’ясовують фахівці.

Рятувальники Володимирецького районного сектору ГУ ДСНС України у Рівне нській області вкотре закликають мешканців краю дбати про належний протипожежний стан власних помешкань та господарств, а також дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки в побуті, щоб уберегти свою оселю та майно від вогню. В тому ж разі, коли пожежа виникла, негайно телефонуйте в Службу порятунку Рівне нщини за номерами «101» або «112»!

Про це повідомляє Володимирецький РС ГУ ДСНС України у Рівне нській області.