Українська легкоатлетка.

Чому Ви обрали спорт? Випадково так вийшло.То мабуть він мене обрав,а не я його)

Скільки часу у Вас займає тренування? Зазвичай тренування триває 2 години.

Розкажіть про Ваші досягнення? 2013-Чемпіонка Європи серед юніорів(1500м); 2013-бронзова призерка командного ЧЄ серед дорослих(1500м.); 2015-бронзова призерка ЧЄ серед молоді(1500м.); 2016-Чемпіонка Європи серед дорослих(800м.).



pic

Що потрібно для того, щоб досягти висот у Вашому виді спорту? Терпіння і наполегливість. Але це стосується життя в цілому, а не лише спорту чи легкої атлетики.

Розкажіть про свої поразки? Їх було не мало.Але я стараюсь таке не пам'ятати і не зациклюватися на такому. Було -проаналізували, зробили висновки і працюємо далі ще більше!



pic

Як піднімали свій бойовий дух після поразок? Я не дуже схильна до такого, але якщо так і бувало,то допомагали напевно лише близькі та кохані люди, які у будь-яку хвилину життя поряд!

Чи були моменти, коли хотіли завершити спорт? Так, кожного дня хочу, та ще ніяк не зберуся



pic

Як ви оцінюєте спортивну базу? Можливо чогось бракує, якщо так - чого саме? Спортивну базу Рівного? Тут бракує всього!! Нууу стадіону людського що найменше! Якщо рівняти з іншими країнами, то я не зовсім впевнена, що вона тут взагалі є...!

Ваші поради молодим спортсменам Ніколи! Ніколи не здаватися!!!І ніколи не слухати дурнів, які кажуть, що не вийде і що не так!! Роби все для того, чого ти хочеш! Будь-що!!!



pic