Що ж віщують зорі у вівторок для усіх знаків зодіаку, читайте далі:

Для Овнів велика частина цих доби пов'язана з пасивністю. Аж до вечора може тривати пауза у справах, можливе відчуття безвиході або марності зусиль. Багато явища будуть розглядатися з точки зору обміну ресурсами, або з позиції збереження безпеки. Не виключається легкий наліт депресії, схильність бачити будь-які події з негативної точки зору. В кінці дня з'явиться шанс винагородити себе за вимушену бездіяльність, може прийти цікава пропозиція, лист, оригінальна новина.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Тельцям сьогодні не варто проявляти свавілля, краще орієнтуватися на ситуацію. Небажано різко змінювати курс, намагатися підлаштувати хід подій під свої особисті потреби. Немає сенсу робити нові дії, поки не настали зміни в навколишньому середовищі, не намітилися явні зміни в чужому поведінці і настрої. Не виключено, що такий момент настане ближче до вечора. Будь-які новини заслуговують ретельного вивчення, не варто сліпо приймати щось на віру, діяти без підстраховки.

У Близнюків сьогодні зв'язані руки, те чи інше обставина буде стримувати, обмежувати, розхолоджувати. Аж до вечора може не бути відповідних умов для продовження справ, прояву особистої ініціативи. Не виключено, що день почнеться з млявості, сонливості, нездужання, необхідності зробити неприємну дрібну роботу. В кінці дня важелі управління подіями можуть опинитися у більш впливового партнера або у вашого недоброзичливця. В останньому випадку бажано не піддаватися на провокації.

Першу частину дня Раки можуть провести у вільному режимі. Якщо немає термінових справ і хороших ідей, можна присвятити цей час відпочинку. Період пасивності не пройде даремно, так як дозволить накопичити сили. Найбільш інформативним і клопіткою може стати вечір. Не виключено, що до кінця дня у вас з'являться невідкладні справи. Платою за надмірності або недбалість може стати додаткова робота, зайва відповідальність або погіршення самопочуття. Термінові турботи можливі у зв'язку з потребами домашніх тварин.

На початку дня багато Леви будуть схильні до повільності, а часом і до невмотивованому впертості. Можлива тяга до будинку, залежність від побутових умов або від сімейної обстановки. Не виключена зацикленість на животрепетної практичному питанні або на тему, що зачіпає вас емоційно. Не варто планувати на цей день освоєння нових напрямків, напружену діяльність. Черговий сплеск енергії і приплив креативних ідей очікується ввечері. Не варто поспішати, інакше можна піти хибним шляхом.

Більшу частину дня Дівам буде властива лінь і пасивність. Небажані поїздки і візити: є ризик зазнати невдачі, розчаруватися, щось переплутати, не застати на місці потрібних людей. У другій половині дня можливий зростання інтересу до домашніх справ. Поряд з позитивними тенденціями, не виключається нагнітання прихованої напруги, поява таємниць або недомовок у близькому оточенні. Нову справу краще почати з сімейної ради або ділової наради, не варто діяти навмання, без підготовки.

Терезам варто проявити послідовність і розібратися в цій проблемі до кінця. Якщо ніщо не вселяє занепокоєння і не надихає на активність, не варто штучно прискорювати події: бажані зміни навряд чи намітяться раніше вечора. В кінці дня настрій і обстановка зміняться, однак поспішність може принести шкоду. Отримавши імпульс для руху в тому чи іншому напрямку, не поспішайте негайно вирушати у путь, спочатку не завадить зібрати інформацію, уточнити завдання і маршрут.

У першій половині дня Скорпіони можуть орієнтуватися на особисті смаки, настрій, самопочуття. Важливі ініціативи небажані, так як обставини неминуче внесуть у ваші плани поправки і навряд чи дозволять діяти на власний розсуд. Якщо ситуація вимагає негайної реакції, варто спробувати відкласти ключові заходи до вечора: до кінця дня ситуація підкаже більш гнучку та ефективну тактику. У тому числі, це стосується платежів, покупок, залагодження проблем із законом та інстанціями.

Стрільцям краще відкласти будь-які нові дії до вечора. У першій половині дня працездатності може заважати сонливість, нездужання, приховане сумнів або інша обставина. Залежно від настрою і ситуації, не зашкодить усамітнення, відпочинок, медитація. Вечір здатний дати вам імпульс до дії, чимось зацікавити. Не варто втрачати самоконтролю і пильності: не виключено, що вас зачеплять за одну з ваших больових точок, спробують зіграти на вашій таємницею слабкості або шкідливою звичкою.

Козерогам не варто планувати на цей день трудомісткі заняття і відповідальні починання. Перша половина дня може піти на спробу сконцентруватися, можлива лінь або неуважність, не виключена пауза у поточних справах. Вечір здатний привернути вашу увагу до прихованої осторонь подій в близькому або далекому колі, додати сумнівів або романтики. Небажано послаблювати контроль за самопочуттям: найменша недбалість або перевтома до вечора можуть позначитися загостренням хронічного нездужання.

Водоліям не варто з самого ранку хапатися за справи, особливо за новий фронт робіт: результат буде скромним, а ентузіазму може не бути зовсім. Варто прислухатися до інтуїції, якщо вона твердить про безплідності починань. До кінця дня ситуація зміниться в кращу сторону. Вас може знову відвідати натхнення, не виключені вести від однодумців чи дружніх інстанцій. Якщо ви цінуєте свій і чужий час, не варто братися за справу без підготовки: недбалість може призвести до переробки частині роботи.

На початку дня у Риб розіграється фантазія, але вечірні події розставлять все по місцях. Ледачим і пасивним Рибам, незважаючи на багату гру уяви, навряд чи захочеться втілювати свої мрії в реальне життя. Непідготовленим Рибам стане очевидна нестача досвіду, компетенції або потрібних умов. Якщо завдання здається нездійсненним, варто сконцентруватися на її основній частині: можливо, ви занижуєте свої можливості, а секрет успіху полягає лише в ретельній підготовці та оцінці ризиків.