Стан підготовки області до проведення ЗНО обговорили на нараді під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Світлани Богатирчук-Кривко.

У заході взяли участь директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк та начальник відділу загальної середньої та дошкільної освіти управління освіти і науки Рівне нської ОДА Святослав Сидорук.

«Відповідно до доручення голови облдержадміністрації нашим завданням є чітка організація цьогорічного зовнішнього незалежного оцінювання із врахуванням усіх нововведень. Важливо пам’ятати про випускників шкіл, які знаходяться в об’єднаних територіальних громадах і також беруть участь в ЗНО», - зазначила заступник голови облдержадміністрації Світлана Богатирчук-Кривко.

Освітяни акцентували увагу на можливих ризиках, заходах безпеки під час довозу учнів до пунктів тестування, дотримання рівних умов для всіх учасників ЗНО, створення належних умов для учнів з особливими потребами.

Загалом в Рівне нській області на основну сесію ЗНО зареєструвалося 9278 учасників. Всі вони отримали відповідний Сертифікат. На Рівне нщині працюватиме 45 пунктів тестування. 23 травня відбудеться перше тестування з української мови та літератури. Завершиться ЗНО 16 червня.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

«Цьогоріч вперше для одинадцятикласників всі предмети державної підсумкової атестації будуть проводитися у форматі ЗНО і під час сесії зовнішнього незалежного оцінювання. Вся відповідальність за організацією довозу учасників лежить на школах, адже до закінчення тестування його учасники – учні навчальних закладів», - наголосила директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк.

Цьогоріч додаткова сесія пройде з 3 по 12 липня.

Офіційна інформація можна дізнатися на сайті Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти, або за телефонами гарячої лінії (032)2422660.