Сьогодні рівняни у себе на полі приймали матч 31 туру. НК "Верес" на стадіоні "Авангард" у Рівному вирвав перемогу у ФК "Миколаїв".

Рівняни вийшли на матч у длволі передбачуваному "бойовому" складі. Пропускав гру через перебір жовтих карток Валерій Кучерова, його замінив Борис Орловський. Через травму не потрапив у заявку і Ростислав Волошинович.

Матч розпочався з активності господарів: рівняни контролювали кулю та поступово підбиралися до воріт суперників.

Першу небезпечну ситуацію для миколаївців створили після подачі Орловського з середини поля на Козьбан, той скинув на Степанюка, але наш форвард пробиває вище воріт.

Чудову нагоду відкрити рахунок мав Євген Морозенко, який потужно пробив з подачі Антона Котляра, але голкіпер накрив м'яч.

pic

Наприкінці першого тайму втрачають нагоди забити Степанюк та Западня, а спроба миколаївців дістатися до воріт господарів завершується контратакою рівнян. Щоправда приносить вона лише "гірчичник" Антону Котляру.



pic

У другому таймі з потужної подачі з-за меж карного майданчика мав нагоду забивати Артур Западня, та м'яч опинився в руках у голкіпера​ миколаївців. А вже за кілька хвилин воротар рятує команду вже від удару Орловського.

Старання рівнян не минули даремно: на 61 хвилині Руслан Степанюк фактично "заносить" м'яч у ворота ФК "Миколаїв", не залишивши воротарю шансів: 1:0.

Рівняни намагаються подвоїти рахунок, та нариваються на дві гострі кондратаки миколаївців. Та на місці Олександр Ільющенков, який двічі рятує команду.

За тим Руслан Степанюк з подачі Ігоря Сікорського удруге вражає ворота суперника, але арбітр не зараховує гол.

А от Антон Котляр, схоже втомившись асистувати нападникам, сам наважився та на 84 хвилині пробив: потужний удар і м'яч у воротах - 2:0. А вже на 89 хвилині Євген Морозенко забиває свій перший м'яч за "Верес" - 3:0.

Та на 89 хвилині Іван Морозов скористався ейфорією рівненських захисників та... обіграв Ільющенкова - (3:1.

pic