Цьогоріч 5 громадських організацій Рівненщини отримають фінансову підтримку на впровадження своїх ідей.

За 100 000 гривень з обласного бюджету ГО реалізують шість проектів.

Так, ГО «Молодіжний ресурсний центр «ДЖОБС ХАБ» отримає фінансову допомогу на два проекти – майстерня соціального молодіжного підприємництва та сімейний науковий вікенд. Вони спрямовані на розвиток молодіжної політики.

Серед переможців конкурсу – ініціатива громадської організації «Спілка велосипедистів Рівного». ГО планує залучити близько 400 осіб до цікавої та пізнавальної дводенної подорожі теренами Дермансько-Острозького національного природного парку. Як повідомили організатори, цей проект сприятиме розвитку зеленого туризму, а також презентує вже другий готовий туристичний маршрут.

Також виділені кошти з обласного бюджету допоможуть набути місцевій молоді навиків успішного життя та укріплення сильного характеру влітку у дитячо-підлітковому таборі «Цегла 2.0». Організатором є Рівне нська міська молодіжна громадська організація «Новий рівень». Учасників табору чекають майстер-класи та тренінги з надання першої медичної допомоги та навиків виживання в екстремальних умовах.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

3-денний літній молодіжний табір «Спільні кроки» зможе провести і Рівне нська обласна молодіжна організація «Фонд молодіжних ініціатив «Крила». Захід спрямований на заохочення молоді до здорового способу життя та виховання екологічної культури підлітків.

Конкурсна комісія також підтримала ініціативу «Лабораторія лідерства «Грім» громадської організації «Центр підтримки громадських ініціатив «Чайка». Вони залучатимуть молодь до громадської роботи та волонтерства.

Нагадаємо, громадські організації отримають кошти на умовах співфінансування. Активісти повинні зробити внесок у реалізацію проекту в розмірі 25 відсотків від кошторису проекту.

pic