Учора, 18 травня, близько другої години ночі, під час несення служби працівники відділу забезпечення безпеки дорожнього руху в смт Володимирець на вулиці Соборна зупинили автомобіль «Honda CRV». За кермом транспортного засобу перебував 30-річний місцевий житель.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Будь-яких документів на право керування автомобілем водій при собі не мав. Крім того, під час спілкування з керманичем правоохоронці помітили, що він знаходиться з явними ознаками алкогольного сп’яніння. В присутності двох свідків 30-річному водію було запропоновано пройти огляд на визначення стану сп’яніння, однак він відмовився. На нього поліцейські склали адміністративний протокол за частиною 1 статті 130 КУпАП та постанову про накладення адміністративного стягнення у справі про адміністративне правопорушення за частиною 1 статті 126 КУпАП.

Крім того, під час поверхневого огляду в багажному відділення автомобіля правоохоронці помітили два пакети, в яких знаходився бурштин-сирець загальною вагою два з половиною кілограми.

На місце події поліцейські викликали слідчо-оперативну групу. Каміння вилучено та направлено на експертизу. Автомобіль доставлено на територію Володимирецького відділення. За фактом придбання або збут майна, завідомо здобутого злочинним шляхом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 198 Кримінального кодексу України.

Про це повідомля відділ комунікації поліції Рівне нської області.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Прибутковий вуличний бізнес: до рук рівненських поліціянтів потрапила чергова шахрайка [ВІДЕО]