Сьогодні, 20 травня 2017 року, в одній з військових частин оперативного командування «Захід» відбулася урочиста подія. Близько 100 військовослужбовців молодого поповнення склали присягу на вірність Українському народові.

До військової частини завітали рідні та близькі «новоспечених» військовослужбовців Збройних сил України. На захід прибули представники управління оперативного командування «Захід».

Як зазначив командир військової частини полковник Олександр Ніколайчук, до військової родини приєдналися гідні сини нашої держави, які не ухилилися від військової служби, а стали до лав Збройних Сил України.

Зі словами гордості за свого сина та всіх солдат, що сьогодні склали військову присягу, звернулася мама солдата Галина Індик:

"Ви стали справжніми чоловіками! Зараз Ви стоїте у військовому однострої зі зброєю в руках, і гордість за Вас аж розтинає душу! У такий скрутний для держави час Ви склали присягу на вірність Українському народу і стали військовослужбовцями Збройних Сил України! Стали членами величезної дружньої родини, яка стоїть на захисті нашої держави!".

Про це повідомили у прес-службі управління оперативного командування "Захід"

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic