До поліції 21 травня близько о пів на восьму вечора надійшло повідомлення від медиків, що із електротравмою та судомним синдромом у Сарненську лікарню госпіталізовані двоє жителів села Костянтинівка, та один — із Орлівки.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Поліцейські Сарненського відділу поліції з’ясували, що на зупинці громадського транспорту у селі Костянтинівка двоє місцевих жителів, 57-річний батько із 26-річним сином, чекали автобус. Коли розпочалася гроза, до них приєднався водій скутера, 62-річний мешканець села Орлівка. 26-річний молодик саме розмовляв по мобільному телефону, як у нього влучила блискавка, розряд якої прийшовся й на двох інших чоловіків.

Усіх трьох каретою швидкої медичної допомоги, яку викликав перехожий, доставили у Сарненську центральну районну лікарню. 26-ти та 62-річний чоловіки перебувають у важкому стані у реанімації, а 57-річного — госпіталізували у травматологічне відділення.

Відомості за цим фактом внесені до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Населення Рівне нщини скорочується?