Дорожньо-транспортна пригода трапилася учора, 21 травня, о пів на п’яту вечора у селищі Гоща за участю двох транспортних засобів, у результаті якої медсестру госпіталізували до лікарні.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Правоохоронці на місці події з’ясували, що на розвороті поблизу АЗС зіткнулися автомобіль швидкої медичної допомоги "Peugeot Boxer" під керуванням 48-річного жителя села Терентіїв та легковик "Seat Leon", за кермом якого перебував 64-річний рівнянин.

Унаслідок ДТП постраждала медсестра зі швидкої, 36-річна жителька Гощі, яка отримала закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та забої тіла. Потерпілу госпіталізували у травматологічне відділення Гощанської центральної районної лікарні.

Поліцейські за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

Правоохоронці у ході досудового розслідування встановлюватимуть усі обставини ДТП, зокрема її винуватця. За результатами медичного освідчення обидва водії були тверезі.



pic



pic



pic



pic



pic



pic

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рівне : батько відомого стиліста викинувся з п’ятого поверху