Жити в "Шоколаді" - якщо прибрати з цього словосполучення лапки, то ми сформуємо тезу, з якою погодиться кожен. Всі ми мріємо про те, щоб жити достойно, мати гарну роботу, родину та власне гніздечко, куди б хотілося повертатися. Проте через дороговартісність квадратних метрів не всі мають можливість втілити мрію про власне житло у реальність. Але рівненський забудовник DBN попіклувався про кожного і робить кроки до того, щоб ви жили у "Шоколаді".

Рівне нський забудовник DBN гучно заявив про себе на будівельному ринку нашого міста, поставив перед собою дуже високу планку – будувати доступне житло європейського рівня. Завдяки двом житловим комплексам у Рівному – "Ріверсайд" та "Шоколад" забудовник "DBN" здобув славу надійного забудовника, який доводить, що здатен створювати нове обличчя Рівного. Адже працює не тільки над створенням доступного житла, а має ще більш високу мету – будувати у Рівному насправді модернові та прогресивні будинки, які "кидаються в око" не тільки цінами за квадратний метр, а й красою стилю та зручного місця розташування.



pic

"DBN" дуже добре знає про бажання та мрії людей і готові працювати для того, щоб ви могли смакувати неперевершений смак щасливого життя. І саме житловий будинок "Шоколад" – це той будинок, який зробить Ваше життя по-справжньому щасливим. Тут кожен знайде для себе все те, що він найбільше цінує.

pic

"Шоколад" знаходиться на центральній вулиці Рівного – поруч школи №19 та №8, дитсадки №33 та №39, поліклініка №3 та аптеки, продуктовий ринок, великий гарний парк, перукарні та салони краси, кафе, ресторани, церква. А враховуючи той факт, що вулиця Соборна – головна артерія міста, то від будинку зручно добратися у всі куточки міста. Крім того, не можна не наголосити, що жителі "Шоколаду" матимуть свою оазу комфорту та безпеки. Забудовники подбали про інфраструктуру внутрішнього двору. Тут будуть ігрові зони, облаштовані місця для відпочинку. А у сквері – дитячий майданчик, торговий центр, зручна стоянка для автомобілів, що є звичною практикою у країнах Європи.



pic

Житловий будинок "Шоколад" будується за новітніми технологіями з використанням сучасних матеріалів, утеплювачів, шумо- та гідроізоляцій, що дозволить мешканцям надалі економити на витраті тепла, води й електрики. Враховуючи прогресуюче зростання комунальних тарифів, ці переваги не будуть зайвими. Помешкання повністю укомплектовані. Автономне опалення зі встановленням двоконтурного газового котла, металопластикові вікна з двокамерним склопакетом, із влаштуванням електромережі кабелем з мідними жилами, з підведенням всіх комунікацій, встановлення лічильників на газ, воду та електроенергію, перестінки з керамзитобетонного блоку, що має хорошу тепло- та шумоізоляцію – все це вже чекатиме у новій квартирі. Впевнено можна розраховувати на справну роботу всіх систем – від ліфтів до проводки і каналізації.

Читайте також: Не відкладай мрію на потім: чи можна придбати у Рівному ідеальне житло? [ФОТО]

Рівне нський забудовник "DBN" пишається тим, що до початку 2017 року їм вдалося здати в експлуатацію три черги житлового комплексу «Шоколад». Мешканці, які вже отримали документи на право власності, проводять ремонт у квартирах, а інша частина вже проживають у новеньких квартирах і готові поділитися враженнями з потенційними мешканцями житлового комплексу.



pic

У цей же час завершується будівництво четвертої та п'ятої секцій житлового комплексу. У них вже ведуться внутрішні роботи і вже згодом дві секції будуть повністю готові до здачі. Всі будинки зводять за новітніми технологіями, використовуючи енергозберігаючі матеріали. У будинках трьох секцій вже працюють ліфти, під'єднані усі комунікації. Тому люди з радістю святкують новосілля у “Шоколаді”. А ще приємний сюрприз для усіх, хто мріє жити у «Шоколаді» - вже розпочато будівництво шостої та сьомої - останніх секцій житлового комплексу.

ЖК "Шоколад", створений для справді вибагливих мешканців. Унікальне поєднання якості, комфорту та сучасного дизайну, відмінне місце розташування - це все чекає на тих, хто готовий розпочати власну історію життя в "Шоколаді".

Детальніше на сайті – www.dbn.org.ua