Уночі, 25 травня, в аеропорт Бориспіль із Єгипту доставили 23-річну жительку Рівного, яка обґрунтовано підозрюється у вбивстві власного чоловіка, відомого у місті перукаря.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telgram: Rivne1.tv

Сьогодні, 25 травня, Тетяні Літвіновій суд має обрати міру запобіжного заходу. Поки що відомо, що жінка прийняла в Єгипті іслам. В Україну повернулась в чорній хустині, джинсах, з Кораном в руках і... вагітною.

Нагадаємо, восьмого лютого у Рівному 23-річна дружина завдала численні смертельні ножові поранення чоловікові. Заховавши тіло у кладовці, зателефонувала матері, аби та погледіла двох внуків, бо їй терміново потрібно на відпочинок. Жінка після скоєного злочину того ж дня опівночі покинула територію України та з аеропорту Бориспіль вилетіла до Єгипту.

Після того, як слідчі зібрали необхідні докази у вичненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України, поліцейські у рамках діючого Кримінального процесуального кодексу України повідомили рівнянці про підозру та оголосили у міжнародний розшук. Зловмисницю затримали компетентні органи Арабської Республіки Єгипет при оформленні деяких особистих документів.

Підозрювану доставили до ГУНП в Рівне нській області. Вирішується питання про обрання їй міри запобіжного заходу.

pic



pic



pic

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.