25 травня о 05:29 до Служби порятунку за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному житловому будинку в селі Більська Воля.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

За вказаною адресою негайно було направлено черговий караул рятувальників з селища міського типу Рафалівка та місцеву пожежну охорону села Більська Воля. Як виявилося, загоряння виникло в одній з кімнат дерев’яного житлового будинку. Пожежу було швидко локалізовано, вогню не дали поширитися на інші кімнати будинку та горище, чим власне і вдалося врятувати його від знищення вогнем. Проте в ході ліквідації на місці події було виявлено тіло загиблого 47-річного чоловіка, власника оселі. Вже о 06:45 пожежу було ліквідовано. Вогнем пошкоджено житлову кімнату, меблі, 4 вікна, знищено телевізор «Sharp», диван, речі домашнього вжитку.

Усі обставини даної події наразі встановлюються слідчо-оперативною групою в складі працівників поліції та фахівців ДСНС.

У зв’язку зі збільшенням кількості пожеж та загиблих на них в області, рятувальники Служби порятунку закликають громадян неухильно дотримуватися правил пожежної безпеки в побуті та дбати про належний протипожежний стан власних помешкань, щоб уберегти свою оселю та майно від вогню, а найголовніше убезпечити своє життя та близьких.

В тому ж разі, коли пожежа виникла, негайно телефонуйте в Службу порятунку за номером «101»!

pic



pic



pic



pic

Про це повідомляє Володимирецький РС ГУ ДСНС України у Рівне нській області.